Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

BojLeRv15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy dobry jest ten komputer? -->http://allegro.pl/core-i5-4x3-2ghz-8gb-hd7770-1gb-750gb-usb3-0-z11-i3137894269.html

Zmieniam temat do rozmów na ten : http://www.morele.net/inventory/info/8RkyBy/

Chodzi o to, żeby ten komputer był do gier.

I czy opłaca się go kupić za taką cenę?

Pozdrawiam.

PS: Macie jakieś lepsze propozuycje na taniego i dobrego kompa do gier?

dlabojlera2.png

Opublikowano

To mam rozumieć, że jest składany tak ? I jak mam go kupić? I czy jest możliwośc na raty ?

Usługa skłądania 60 zł + jak wpiszesz kod to 1 zł, można raty

No i taki zestaw złożony na morele kosztuje max 1800-1900.

Dokładnie, to co na allegro znalazłeś za 2100 czy 2200 normalnie złożysz za 1800 bez problemu

Opublikowano

Klikasz przenieś do mojego koszyka, dodajesz usługę montaż podzespołów (ponad 3 elementy) i zamawiasz, można na raty ale chyba trzeba osobiście, zresztą dowiedz się sam drogą mejlową

Opublikowano

Bardzo mnie zmotywował komentarz jednego z typków : Zgadzam się z panami w 100%, lepiej jest kupować w internecie niż pozostać kozłem ofiarnym marketingowych tricków.

Więc zostanę przy gotowcach na allegro i się nie zgodzę z powyższym postem :)

dlabojlera2.png

Opublikowano

Bardzo mnie zmotywował komentarz jednego z typków : Zgadzam się z panami w 100%, lepiej jest kupować w internecie niż pozostać kozłem ofiarnym marketingowych tricków.

Chodziło o gotowce właśnie - aby ich nie brać. Koleś pisał o komputerach gotowych z allegro/marketów, nie składanych >.<

Twoje pieniądze, Twoja strata. Skoro lubisz wywalać je w błoto, to równie dobrze możesz je przekazać jakiejś fundacji (mi też się przydadzą, więc pisz, numer konta mogę Ci podać :DD)

Opublikowano

na allegro masz same marketingowe tricki, więc o czym ty w ogóle piszesz ? ;d chodzi tu o właśnie allegro, saturny, media markty itd.

Chcesz kasę wywalić w błoto to oddaj ją mnie, chętnie zmieniłbym coś w PC

Opublikowano

Jak kupujesz na morele to chyba też przez internet. Za 2k bd miał lepszego kompa niz te gotowce ...

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

To po ch*ja pana zakładałeś ten temat. Kupisz sobie kupę nie komputer. Co jest trudnego kupić kompa np. na Morele.net. Nie potrafisz kupić na raty? Co jest fajniejszego w tym komputerze z Allegro od tego co ci złożył TrueFaith. Ma obudowę z wyświetlaczem żeby kolegom szpanować? Jest o wiele gorszy. No ale kupuj, twój wybór. Tylko później nie płacz że ci się kopci z niego lub "BF 4 mi nie chodzi na full detalach chociaz mam super kompa z allegro".

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...