Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

parę pytanek :P

*Jacko*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko odnośnie eq ;)

Mam zbr na 26lvl woja +9 kd +4 defa i speeda 1khp 10 magia 10 2 reka 2 lipa

Kose +7 kd szycia +2 2otrucie 2 szycie :)

zelka +9 1 bon lipa

tarcza na 21 +9 szansa dos 6 i silny na orki 6 ( wbije moze nno )

naszyjnik na 8lvl 1khp 12 reg

sreba +9 bez bonów

butki 29 500hp 6 miecze

i miedziane +6 4 na nieumarli :)

Gram wojem Mental i nie wiem do jakiego lvl moge spokojnie expić z tym eq ?? Mówie odrazu że dopiero grać zaczynam i mam 24 lvl ;/

Co zmienić co dokupić proszę pisać :)

i 2 pytane po co są te "odłamek smoczego kamienia " ??

3 pytanie ile chodzi fms +9 / rib +9 na s16 serwandes ??

4 i ostatnie gdzie expić od 24 lvl z tym eq ??

Opublikowano

Na pewno kose bedziesz musiał wymienić na jakiegoś fmsa/riba... dodac troche więcej do hp i mozesz z tym eq powoli leciec do ok 50/60lvl o ile hp znajdzie się w itemach, w miedzy czasie mozesz zmienic tarcze na lepsza i dodac jakies bony do zelaka oraz nno do tarczy bo to raczej ejest niezbedne

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jeżeli expisz z buta to weź FMS'a a jak z bojowca to Ribek będzie najlepszy.

PŻ,jakieś miksturki,ebonitki też te miedziane z 4 nieumarli Ci się nie zdadzą jak Ebonitki +9 z HP + Siłą.

Opublikowano

Rozumiem, że to pl tak ?

Jeśli dobrze rozumiem no bo s 16 . to pl ..

To powiem tak ... Tam z takim eq do 30 może dolecisz. Potem trzeba mieć dobrego riba/ Fms by jakoś lecieć dalej... Zawsze można poprosić bufka i masz. Ale z takim eq do 30 lvl na pewno.

Ps. Graj na PRIVACH !!!!!

Pozdrawiam i życzę wysokich lvl .

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

wiem że ebo muszę kupić ale na razie nie mam kasy i nie znam cen tam ;/ mogę buffa zrobić z 20-25% i boja postaram się zrobić ;) macie po like czekam na dalsze odp

Opublikowano

Przepraszam o co jeszcze chcesz wiedzieć bo nie rozumiem. Chyba @@@UP, UP< UP powiedzieliśmy wszystko. Co jeszcze powiedz to chętnie odpowiem.

Pozdrawiam .

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Opublikowano

Napewno lepsza broń, ebo 9, buty 1.5k i wisior 1.5k + mixuj zbr na 2k hp ew 1.5 10do pż tymi zmiankami na 20lv. Reszta jest ok.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Siemka mam pytanko odnośnie eq ;)

Mam zbr na 26lvl woja +9 kd +4 defa i speeda 1khp 10 magia 10 2 reka 2 lipa

Kose +7 kd szycia +2 2otrucie 2 szycie :)

zelka +9 1 bon lipa

tarcza na 21 +9 szansa dos 6 i silny na orki 6 ( wbije moze nno )

naszyjnik na 8lvl 1khp 12 reg

sreba +9 bez bonów

butki 29 500hp 6 miecze

i miedziane +6 4 na nieumarli :)

Gram wojem Mental i nie wiem do jakiego lvl moge spokojnie expić z tym eq ?? Mówie odrazu że dopiero grać zaczynam i mam 24 lvl ;/

Co zmienić co dokupić proszę pisać :)

i 2 pytane po co są te "odłamek smoczego kamienia " ??

3 pytanie ile chodzi fms +9 / rib +9 na s16 serwandes ??

4 i ostatnie gdzie expić od 24 lvl z tym eq ??

1.Jeżeli chcesz epić na ezo do 35 to , to eq na 100% ci starczy .

2.-

3.Zależy od śr. i um

4.Dzikusy

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1.Bransa ta co masz, wisior +1,5k hp, buty 1,5k hp i ebo +9 bez bonów starczą do 75

2.Tarcza pięciokątna +7 wystarczy do 41lvl,a, potem okrągła +7 i idź do v2 (z buffem, no i koniecznie PD żeby szybciej to wyexpić)

3.Zbroja jest ok, na 42 zmień na smoczą +9 bez bonów z kd +3, bo powinna być dość tania a starczy do 61.

4.Kup rib'a +9 z cienkimi śr. Ze skrzyni ucznia dostajesz zmianki to zamieszaj w nim, może wejdą chociaż z śr 20 i będzie spoko.

5.Trochę niepotrzebny temat, bo na forum jest mnóstwo tutoriali jak zacząć grę. Pisząc ten temat na dzikusach byś już wyexpił ten 30.

6.No i nie myśl o expieniu dopóki nie będziesz spokojny z biologiem i skillami. Nie ma nic gorszego niż mieć niezrobionego biologa i słabe skille na wyższym lvlu.

Opublikowano

1. Tak jak wszyscy przede mna

2. Odlamek smoczego kamienia, sluzy do alchemi smoka, ktora daje jakies bonusy ( malo przydatne )

3. Na s16 nie mam pojecia, ale na swoim serwie zauwazylem ze ceny fmsow ribow ida w dol.

4. Jak chcesz tylko expic to dzikusy, a jak jeszcze dropic to slabe ezoty

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...