Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki SF antisa.eu

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj bazę danych ;)

Bazy wam nie dam...

mam jeszcze pliczki antisa.eu z bazą danych zgrane w dzień wyłączenia serwera na zawsze .

Jak ktoś zainteresowany pisać pw ^^

Opublikowano

Autor wyraźnie napisał:

Bez pierdzielenia, pliki SF z antisa.eu bez bazy danych.

Nie zezwalam na umieszczanie tej bazy na mpcforum.pl

Więc:

7ee8608812_good.jpg

@ AntyWarn

Dzięki! Nie przyda mi się.

Opublikowano

kriss można się dowiedzieć jakie NOWE mapy są na tych pliczkach i na tych o których wcześniej wspomniałeś?

Napisz na gg: 46845906

Opublikowano

Działa.. Czekasz aż się załaduje pasek a potem "I agree with the MEGA Terms of Service" zaznaczasz "ptaszkiem" klikając w ten mały biały kwadracik . Kończąc ten proces patrzysz nieco wyżej widnieją tam buttony :czerwony"Download" Szary:"Import" a ty musisz kliknąć w ten "1'wszy" button(czerwony"Download"

Myślę że jasno wytłumaczyłem.

Pozdrawiam.

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

Działa.. Czekasz aż się załaduje pasek a potem "I agree with the MEGA Terms of Service" zaznaczasz "ptaszkiem" klikając w ten mały biały kwadracik . Kończąc ten proces patrzysz nieco wyżej widnieją tam buttony :czerwony"Download" Szary:"Import" a ty musisz kliknąć w ten "1'wszy" button(czerwony"Download"

Myślę że jasno wytłumaczyłem.

Pozdrawiam.

Masz mnie za idiote ? Nie musisz mi tego tlumaczyc nie jestem uposledzony .. -.- A co do linku to juz sbie poradzilem :) To wina opery.. Na google chrome wszystko smiga :)

57n6.png

Opublikowano

Bazy wam nie dam...

mam jeszcze pliczki antisa.eu z bazą danych zgrane w dzień wyłączenia serwera na zawsze .

Jak ktoś zainteresowany pisać pw ^^

Ta i co chcesz kase? Kutasa możesz jedynie dostać tak jak za te swoje stronki które są zajebiste i miały swoje 5 min na forum po czym zostały usunięte.Zaprzeczysz?Strona graysta.

Zbieram minusy, odwdzięcze się.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...