Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalność kupna mc premium

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar (ponownie) kupić mc premium (stary mc ma bana nwm czemu , kupiony na allegro) teraz chcę kupić z minecraft.net ale czy warto ?? koledzy nie mają mc premium ostatnio gram w lola i w WarZ dwie fajne gierki a minecraft to osobny wydatek choć dość często w niego gram . Ale chcę mieć premium bo nie lubię piracić,I tu pada pytanie czy warto ?

wiem wiem , dużo już było tych tematów ale dalej się zastanawiam.

@Anty warn

Moderatorze jeśli w tym temacie jest coś złego proszę go usunąć, Z góry dziękuje i moderatowi i wam za odpowiedzi

Krzysiek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Niby warto, bo możesz grać na KAZDYM serwerze minecraft, a jest wiele ciekawych co są only premium. No i oczywiscie dodatkowy wyglad skina. ;P

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Kiedy ja kupowałem permium na pierwszym miejscu w mojej głowie nie leżały serwery czy skin, tylko to, aby podziękować Mojangowi za Minecrafta. Wielu ludzi tak myśli ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jedynym plusem ze kupujesz premium jest tylko granie na wszystkich serwerach i skin. Ale kto wie, moze wejdzie cos ciekawszego na najnowsza modyfikacje. Poza tym sa tam jakies modyfikacje dla premium, ze mozesz uzywac roznych modow.

OndteAw.png

Opublikowano

Tez mialem niedawno podobny dylemat, ale oplaca sie. Nie tylko dla serwerow czy skina, ale też np. dla bezproblemowego działania, łatwej mozliwosci przypisania wiecej niz 1GB ram, gdzie w przypadku non premium sa z tym problemy.

Także łatwość z modyfikacjami (taki mały przyklad ode mnie)

DNS Techpack - gdy mialem non premium mialem czeste crashe tak co 10-15 minut i musialem wylączyć w procesach jave i na nowo wlaczyc (gdzie czasem sie nie zapisaly ostatnie minuty) kilkukrotna reinstalacja MC jak i javy nic nie dala, ale po kupnie premium i zainstalowaniu MC na nowo chodzi dobrze (o dziwo)

Nie jestem do konca pewien co do tego, ale na pewno to premium daje sporo, jak lubisz ta gre, to warto.

(sam niedawno kupilem wiedzmina 2 ze wzgledu na to, ze podoba mi sie ta gra, ponimo, ze majac nieoryginalna wersje skonczylem juz ja z 4 razy)

Opublikowano

Kiedy ja kupowałem permium na pierwszym miejscu w mojej głowie nie leżały serwery czy skin, tylko to, aby podziękować Mojangowi za Minecrafta. Wielu ludzi tak myśli ;)

Hmm ale ja kupiłem 2 sztuki tylko że z allegro były po 50 zł wtedy na minecraft.net i po tyle samo na allegro ale wyszło jak wyszło i mam po mc ;c

^^ dziękuje wszystkim za odpowiedzi i stwierdziłem że wole kupić cs:go lub saints row the third na minecrafta kolej kiedy indziej będzie .

33eHdSv.png

Opublikowano

Według mnie bardzo opłaca się kupować Premium.

- poszanowanie graczy na wielu serwerach

- skin itp.

Wiadomo Premium to premium, nie można porównywać do NonPremiumowców ...

Opublikowano

Opłaca się:

-Nikt nie ukradnie ci nicku

-Dostęp do serwerów premium

-Własny skin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~Kup z minecraft.net bo z allegro z jednego konta mogło korzystać 10 osób i dlatego może jest ban.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Opłaca się:

-Nikt nie ukradnie ci nicku

-Dostęp do serwerów premium

-Własny skin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~Kup z minecraft.net bo z allegro z jednego konta mogło korzystać 10 osób i dlatego może jest ban.

Ale jest minus , jak będziesz miał własnego skina , to dużo osób może się pod ciebie podszywać.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ale jest minus , jak będziesz miał własnego skina , to dużo osób może się pod ciebie podszywać.

Ale tylko na serwerach no-premium. Na premium nie wejdzie bez zalogowania się na konto.

Osobiście polecam. Sam zbieram na premkę.

mca.png

Opublikowano

Opłaca się jeśli masz 80 zł i nie masz żadnych ważniejszych wydatków to czemu nie

możesz mieć własny skin

grać na każdym serverze

aktualizować mc

a na dodatek na craftserve dostaje sie za free serva 3 slotowego jak sie ma premium

Opublikowano

Jasne, że ci się opłaca...

Możesz np. zagrać na super server'ach dostępnych tylko dla premium! (Project Ares, Super Craft Brothers itp.)

Własny skin, może kiedyś pelerynki itp ;)

Opublikowano

^^ pelerynki już są ale trzeba dopłacić a pozatym pisalem wyżej rezygnuję jest dużo lepszych gier do kupienia za tą cene, a w minecraft;a gram tylko w wolnych chwilach jak napisałem gram też w inne gry nie jestem tzw. "Dzieckiem minecrafta"

33eHdSv.png

Opublikowano

^^ pelerynki już są ale trzeba dopłacić a pozatym pisalem wyżej rezygnuję jest dużo lepszych gier do kupienia za tą cene, a w minecraft;a gram tylko w wolnych chwilach jak napisałem gram też w inne gry nie jestem tzw. "Dzieckiem minecrafta"

Bodajże do peleryny nie trzeba posiadać premium.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi wiem że odkop ale można zamknąć.

33eHdSv.png

Opublikowano

niby fajnie mieć premium lecz ja nie wydał bym prawie 100 zł na ' grę ' tylko po to by mieć skina i dostęp do serwerów premium, nie powiem chciałbym mieć premium lecz jakoż gram w tego mc od 1.7.3 i jakoś radzę sobie bez premium ;)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Powiem tak:
Moim zdaniem - WARTO, dlaczego?

Ponieważ masz pewnośc nicku, własny skinik, możliwośc gry na SUPER serwerach!
I taki jeszcze jeden bonus/anons - Nie wyobrażam sobie let's playera bez skina ;) (nie wiem, czy nagrywasz/bedziesz nagrywał, ale zawsze cos :))

025a7652b71469d8845294192925f77f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...