Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer do 1000zł

radol97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym aby ktos złożył mi komputer za 1000zł bez monitora i bez nagrywarki. Komputer ma służyć głównie do internetu, oglądania filmów słuchania muzyki i grania w League of Legends (oraz inne równie lub mniej wymagające gry).

Opublikowano

Nie mam nic niestety. Ale obudowa i dysk twardy nie muszą być jakieś super, można jak najtańsze dobrać. Z zasilaczem to nie wiem, moze znajdzie sie jakiś tani a dobry?

Opublikowano

Wszystko wchodzi w gre, potrzebuje kompa, do wymienionych w temacie celów. Ważne żeby nie był zbyt słaby. A może jakiś komputer uzywany z allegro?

Opublikowano

Wszystko wchodzi w gre, potrzebuje kompa, do wymienionych w temacie celów. Ważne żeby nie był zbyt słaby. A może jakiś komputer uzywany z allegro?

To APU jest git, w zupełności starczy do takich celów ;).

Opublikowano

Okej. Ja za bardzo nie ogarniam, tak wiec moze ktos złożyć czy tam edytować tamtą listę, żeby było wszystko oprócz nagrywarki? Obudowa też możę być jakas najtańsza.

Opublikowano

Okej. Ja za bardzo nie ogarniam, tak wiec moze ktos złożyć czy tam edytować tamtą listę, żeby było wszystko oprócz nagrywarki? Obudowa też możę być jakas najtańsza.

Obudowa już jest tania, nagrywarkę masz pod S-ATA ?

HDD i tak kupuj z allegro, bo przy takim budżecie nie ma co składać z nóweczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...