Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skaczący Ping

Nambimuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem raz jest tak że gram sobie cały meczyk jest ok ping 30-40 to jest ok :) A coraz częściej co 15-20 sekund ping skacze 40-500 + Ehh nie wiem co zrobić to trochę wkurzające i wpływa to na grę całej drużyny np w teamfight akurat wskoczy 500 pingu + i nie da się nic zrobić ; s to nie wina PC Fps mam + 45 to nawet nawet.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmmm... Masz powyłączane zbędne programy? Jaki masz net? Ostatnio Riot coś spieprzył, więc takie mogą być tego skutki, ew. ktoś u Ciebie jeszcze korzysta z neta, ogląda ściąga i powstaje owy problem.

dpk1.png
Sygnaturka wykonana przeze mnie :3.

Opublikowano

Ja również miałem taki problem, a nic nie ściągałem, nie miałem żadnych programów w tle. Internet 10mb.

Problem sam przeszedł, pewnie wina dostawcy. ;)

Opublikowano

Ja polecam jeśli masz google chrome to w prawym dolnym rogu masz taka mala strzalke w góre, klikasz ją i tam masz ikonke google chrome, na nią klikasz prawym i zakończ. Mi to pomogło :D

Opublikowano

Ja polecam jeśli masz google chrome to w prawym dolnym rogu masz taka mala strzalke w góre, klikasz ją i tam masz ikonke google chrome, na nią klikasz prawym i zakończ. Mi to pomogło :D

Koledze chyba chodzi o Dysk Google. Ja również tego nie polecam - wielkie gówno. ;)

Możesz nam pokazać ss aktualnych procesów, kiedy grasz w lola ?

Opublikowano

alt+ctrl+ del a nastepnie wylacz PMB.exe gwarantowny rezultat tez mialem taki problem jak ty ale jak to wylaczylem to ping juz zawsze stoi w jednym miejscu

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...