Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot Dragon Ball Victory

Mr.Darkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bota jako tako niema jest tasker

nagrywa czynności wykonywane przez mysz i klawiaturę

polecam 2.0 gdyż wersja 4.0 na win7 nie działa ze względu na hotkey'e

Opublikowano

Jest bot i nie pierdolcie, że nie ma sam mam bota do dbv ; o Może kojarzycie z s3 Visualy.

Wystarczy dobrze poszukać a znajdziesz.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Trudno się podzielić? :/

Gram na S2 więc konkurencji nie ma :D

Jak Ci ciężko udostępnić publicznie to możesz mi na PW podesłać ?

Opublikowano

no to geniuszu przerób sobie klienta jeżeli ci przez PH2 nie działa...

przerabiasz klienta i odpalasz normalnego elfa poradnik jak przerobić klienta jest gdzieś w dziale Tibia Anime albo w Spisie poradników

EDIT: Bezsensowny post ? daje ci opowiedz jak na tacy a to że tobie się nie chce tego robić czy też czekasz na gotowe to twoja sprawa wątpie że ktoś ci udzieli innej odpowiedzi :) się nie dziw ze nikt ci bota nie daje sam bym ci nie dał xD

ale ty wiesz lepiej :) czekaj dalej powodzenia xD

Specjalista
Opublikowano

Ja pierdziele czy wy nie potraficie już sami nic zrobić.. Rok temu gdy miałem 15 lat rozpakowałem całego klienta dbv z grafikami i wcale nie było to takie trudne jak mówią. Chcesz mieć bota? Najprostszy sposób: Rozpakuj klienta+ pozmieniaj pewne rzeczy by proces nazywał się tibia.exe. O ile pamiętam to było coś w podobie, nie bawiłem się w to już od bardzo dawna. Grafiki nadal mam : >

giphy.gif

Opublikowano

Teraz Warez nie jest taki durny ;_; . Zablokował możliwość przerobienia klienta. Tzn. pliczki wyciągniesz ale kiedy będziesz próbował się zalogować to wywali Ci notkę o złej wersji Tibii lub wymusi aktualizacje klienta.

Specjalista
Opublikowano

Wcześniej też tak było ;p Trzeba zrobić tak by w procesach było inaczej i w środku klienta to wtedy pójdzie i trzeba obejściem uruchomić ;)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...