Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diamondmt2 heller/smok

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam zrobić na Diamondmt2 szamana do pvp. Większość ludzi ma 60miecze 60dwureka 60sztylety więc nie chcę grać wojem/sura/ninja. Czwarty abs jest różnie, jedni mają strzały, inni dzwony i inni wachlarze. Kim polecacie grać, smokiem czy hellerem ? Wiem, że heller jest bardzo słaby do expa, mój kolega grał smokiem, na wu-lee brał luźno cały spot, a jak zmienił na hellera to klikałem pele, moby biegły i od razu zgon. Z drugiej strony smokiem wbiłem 103lv i mi się znudził.. Co polecacie ? Słyszałem, że wp jest tam dobrą postacią, ale dla mnie nudną, mental nie ma takiej pompy z duchowego jak na innych serwerac, a Bm na dużym lv jest straszne słaby. Prosiłbym o poradnik jak zrobić hellera oraz smoka do pvp, tzn bulid i staty, oraz czekam na wasze opinie, daje like

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Kolega pisał o pvp. Wiec polecam gre szamanem hellerem pod pvp .

Leczenie daje 6k z tego co sie nie myle. wachlarz najlepiej 2xkd (woj ninja luda)

Wtedy malo kto ci podckoczy ;d i misje u biologa rob ;d daje sporo ;x

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...