Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

sQoobany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, a mianowicie z FPS'ami podczas rozgrywki. Postaram się to jakoś logicznie przedstawić.

Podczas gry na STEAM CS 1.6:

- Gdy wchodzę do gry w menu fps wykazuje mi 100.. Jednakże wystarczy, że zacznę ruszać myszą, a będą skakać nawet i po 20/30..

- Druga sprawa: podczas gry fps z tych 100 spadają do 10-20... A nawet i po 5/10 kiedy ruszam myszą..

Podczas gry na NO-STEAM CS 1.6:

- Pierwszy punkt jest taki sam jak na platformie steam, fps 90/100, po ruchu kursora natychmiast spadają

- Jednak tutaj lepiej jest podczas rozgrywki. FPS bez ruchu są w granicach normy, czyli 80/100.. Jednakże właśnie ruch myszy znów okropnie obniża jakość rozgrywki..

Używałem chyba wszystkich możliwych komend, sposobów takich jak: ustawienie niskiego priorytetu, wyłączenie synchronizacji pionowej, zmniejszanie wymagań graficznych.. Oczywiście FPS się zwiększyły i wszystko było by w porządku, gdyby nie spadały podczas ruchu kursora..

Nie wiem już co mam robić, ponieważ gra strzałkami i strzały enterem nie są zbyt ciekawe :D

Opublikowano

To wina tej aktualizacji steam dopisz komendy sobie ;) :

fps_override 1

fps_max 600

developer 1

gl_vsync 0

I dopisz do parametrow startowych cs : freq 75 ( zalezy od czestliwosci odswiezania monitora )

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...