Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

buff na pl

DawcaPigulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym sobie zrobić buffka na pl-a i moje pytanie brzmi tak: Czy jak bede grał buffkiem na kamerze tzn że chodzi za mną i mnie buffuje to duża szansa że wyłapie bana? Jak tak to na ile?

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

jeszcze jedno pytanko jak buffa ustawić?:D bo patrze na kamerze nie ma takie opcji jak ustawienie buffa ;p

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Pierwszy raz za kamer moda masz ban na miesiac.

Ja kiedys tak expilem na PL i nigdy ban nie poleciał...

Mozesz spokojnie tak robic

Pierwszy raz przez logi, jeśli gm znajdzie go to perm.

Pomoc i błogo , odbicia nie warto robić

Warto, może do p nie ale g jak najbardziej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pierwszy raz przez logi, jeśli gm znajdzie go to perm.

Warto, może do p nie ale g jak najbardziej

No tak ale bardziej przydatne na początek będzie pomoc i błogo. Trzecie daj odbicie.

Opublikowano

Szansa na bana zawsze jest. Ja na twoim miejscu śmiało puściłbym tak buffa, chyba że skille dobre jakieś to szkoda - jeżeli jakiś słaby to śmiało.

Opublikowano

Teraz na pl jest łatwiej od bana.

Kiedys zostawialem kamerka i fisha na innych kontach na 3-5h i nic.

A niedawno ustawilem fisha(2 konta) na 1h patrze a tam rozmowa z gm. Na jedno polecial ban a na 2 odpisałem w pore ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

chciałbym sobie zrobić buffka na pl-a i moje pytanie brzmi tak: Czy jak bede grał buffkiem na kamerze tzn że chodzi za mną i mnie buffuje to duża szansa że wyłapie bana? Jak tak to na ile?

Jest szansa i to duża że dostaniesz bana bo będzie powiązanie po ip że główna postać i buff są zrobione z jednego komputera. Jeżeli masz już odpalać kamera to lepiej na innym kompie bo tak na 100% polecisz .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Za kamera jest ban na miesiąc (za pierwszym razem). Ale buff i główna postać będą powiązane (to samo IP) więc ban na jedno konto = ban na obydwa.

Opublikowano

Za kamera jest ban na miesiąc (za pierwszym razem). Ale buff i główna postać będą powiązane (to samo IP) więc ban na jedno konto = ban na obydwa.

Jeśli gm nakryje to za 1razem perm, banów na ip nie dają jedynie po e-mailu mogą

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak jak UP jak chcesz cheatowac to zaloz jeszcze jednego maila i tam buffke, ale jak GM to zobaczy to ty pewnie tez bana dostaniesz. Zalezy jaki serwer przykladowo mnie na serwie lata pelno ludzi na cheatach a bana nie dostaja :-\

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Jeżeli chodzi o buffanie to wątpię w bana. Znam ludzi co biegają z buffami masę czasu i nic. Bo niby co ma wykryć system? Że postać chodzi sobie za drugą postacią i rzuca czary?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Bana po logach możesz wyłapać, ale wątpie. Nawet jeśli dostaniesz to nie perma ale jakiś miesiąc max. Jeśli masz jakiegoś dobrego buffa, to z tego nie korzystaj ale jeśli masz jakiegoś słabego skille m1 to nie masz się czego bać. W razie bana bardzo szybko zrobisz nowego.

2nsj.jpg

Opublikowano

Zaden gm nie bedzie patrzyl w logi bo nie ma takich uprawnien ;D

wiec nie gadajcie glupot ...

za komende /buff watpie zeby wkleil ci bana uzywaj smialo

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...