Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach no-filler

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ma ktoś eps. 64-100 po polsku, najlepiej online, ale dl'ka też może być. Licze na szybkie odpo.

Pozdrawiam.

ofc anime ;]

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi. Gdy wychodziły fillery to nie robiono no-fillerów jak ty to nazywasz. FIllery mają zastąpić zwykłe odcinki, aby anime nie dogoniło mangi.

więc 64-100 ep. to są fillery. Nie musisz ich oglądać, przeskocz. Nie pogubisz się w fabule

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi. Gdy wychodziły fillery to nie robiono no-fillerów jak ty to nazywasz. FIllery mają zastąpić zwykłe odcinki, aby anime nie dogoniło mangi.

więc 64-100 ep. to są fillery. Nie musisz ich oglądać, przeskocz. Nie pogubisz się w fabule

Nigdy nie natknąłem się na fillery, czyli np. nie musze oglądać tych odcinków, tylko odrazu przeskoczyć do tych na podstawie mangi?

@ Nie zauważyłem edt, można usunąć post

Opublikowano

Nigdy nie natknąłem się na fillery, czyli np. nie musze oglądać tych odcinków, tylko odrazu przeskoczyć do tych na podstawie mangi?

Tak. Fillery to fabuła wymyślona przez twórców anime(nie mangi!) i wykracza poza główne wątki. Toczy się to poza wydarzeniami z mangi, czyli mogą w nich być postacie fillerowe, walki fillerowe itp.

Zazwyczaj fillery są nudne i nie nawiązują do fabuły(wyjątkiem jest Fairy Tail, które miało NAJLEPSZE FILLERY EVER).

Nie musisz tego oglądać, bo nie będzie tam nic ważnego.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...