Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy instalacji Metina

Reos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj postanowiłem wrócić do Metina po jakimś roku przerwy jednak niestety nie jest to takie łatwe... Ściągnąłem Metina na dysk przez zwykłego klienta (z oficjalnej strony tego nie torrenta ;P Bo zresztą przy próbie ściągnięcia przez Torrenty wyskakuje mi komunikat o tym że " proces nie może uzyskać dostępu do pliku ponieważ jest on używany przez inny proces (WriteToDisc " ) Po ściągnięciu gry i uruchomieniu instalatora pierwsza połowa instalacji przebiegła prawidłowo jednak następne pół było już bardziej pod górkę ponieważ co chwilkę wyskakiwał komunikat "Wystąpił błąd podczas próby odczytu pliku źródłowego Plik źródłowy jest uszkodzony ..." Klikałem ignoruj jednak ileż można... Wie ktoś może co robić? :)

post-244667-0-97842300-1365797475.gif

Opublikowano

Posiadasz NetFrameworka 3.5 ,4.0 na swoim komputerze?

Jeżeli nie w tym problem to pobierz na nowo z strony Metin2.pl clienta tyle ,że zostaw go na np. partycji D.

Potem zacznij instalacje i powinno być okey.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...