Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny

zombi1011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić widoczny na serwerze skin non premium ? ale żeby wszyscy go widzieli

DA SIE bo mój kolega ma ale jemu to ktoś inny robił powiedzcie PLISKA

Ale na minecraft Non premium rzecz jasna :)

Opublikowano

Nie mając Premium nic nie zdziałasz , możesz zrobić tak że twój kolega ( jeśli jakiś ma premium ) doda twojego skina pod twoją nazwą . Tak ma mój kolega [ jego kuzyn mający Premium zrobił mu skina i dodał i teraz on może go używać ]

Opublikowano

Albo twoj kolega uzywa nicku pewnego gracza ktory ma premium, jak wpiszesz nazwe gracza ktory ma premium #skkf to bedziesz mial jego.

OndteAw.png

Opublikowano

Tu się nie zgodzę z moimi przedmówcami, przez Mineshaftera można zrobić skina widocznego dla wszystkich graczy, sam tego używałem i wiem że działa, wpisz sobie w google Mineshafter załóż sobie konto na minecraft.net, potem zrob sobie konto na stronie Mineshaftera i wrzuc do ustawien twoje passy z minecraft.net i będziesz mógł ustawić sobie skina ;)

Opublikowano

I teraz ja się nie zgodzę z moim przedmówcą bo posiadając mineshafter'a ,twojego skina widza tylko osoby które także mają mineshafter'a

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

I teraz ja się nie zgodzę z moim przedmówcą bo posiadając mineshafter'a ,twojego skina widza tylko osoby które także mają mineshafter'a

Dokladnie, jesli osoby ktore nie maja Mineshaftera, nie widza twojego skina to jest to w ogole nie potrzebne. Wiec Ultimatus lipnie to podales.

Jedyna opcja to zmiana nicku na osobe, ktora ma premium. Tak jak mowilem, kolega pewnie zrobil go w konia.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...