Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po gimbazjum?

Co wybrać?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hmm?

• Informatyka
      23
    • Hotelarstwo
      1
    • Mechanik
      8
    • Logistyk
      4
    • Budownictwo
      4
    • Ekonomia
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyucz się chociaż podstaw z yt(około 50 tutoriali) z programowania c++ i zobacz czy jesteś godzien poświęcić na to czas. Zawsze zostaje zarobek przez internet :PPP, a to już do mnie na PW.

Opublikowano

Dobra proste pytanie, infa zdaje mi się trudnym kierunkiem w porównaniu do pozostałych. Co o tym sądzicie? Niech nie pisze żaden gimbownik, tylko ktoś kto miał z tym do czynienia.

Opublikowano

Dobra proste pytanie, infa zdaje mi się trudnym kierunkiem w porównaniu do pozostałych. Co o tym sądzicie? Niech nie pisze żaden gimbownik, tylko ktoś kto miał z tym do czynienia.

Winformatyce ciągle musisz uczysz się czegoś nowego i potrzebujesz dużo logiki. Wymaga wysiłku umysłowego no chyba, że masz talent do tego.

Opublikowano

A jak tam z matmą? Jestem z niej noobem.

Matma najważniejsza chyba, że nie będziesz programował tylko modelował postacie 3d i tworzył grafikę.

Opublikowano

Matmy się douczysz.

Informatyka to prosty oraz przyjemny wedlug mnie kierunek. :)

Słuchaj według ciebie może i jest prosty bo masz talent ale dla większości jest to trudny temat!

W samych filmach na yt widać, że w pierwszym poradniku jest 10.000 wyświetleń, a w ostatnim zaledwie 200.

Opublikowano

Słuchaj według ciebie może i jest prosty bo masz talent ale dla większości jest to trudny temat!

W samych filmach na yt widać, że w pierwszym poradniku jest 10.000 wyświetleń, a w ostatnim zaledwie 200.

Powiedz mi tylko co mają wyświetlenia jakiś amatorskich filmów na yt, do ogólnego pojęcia informatyka.

Opublikowano

Powiedz mi tylko co mają wyświetlenia jakiś amatorskich filmów na yt, do ogólnego pojęcia informatyka.

Chodziło mi o podstawy i na yt są też bardzo dobre poradniki jak do podstaw.

Właśnie tam można zobaczyć, że zaczynający z tym przyszłość ludzie poddają się po czasie.

Opublikowano

Kolejny, etny temat na tym forum, zwiazany z wyborem szkoły wyzszej, ilez mozna.

SAM MUSISZ PODJAC WYBOR ... To jest jedna z wazniejszych, jak nie najwazniejsza decyzja w zyciu, nikt za Cb nie zdecyduje. A w dodatku piszesz na forum o grach..

Zastanow co sie opłaca, czy bd praca i co Cie mniej wiecej „jara”..

P.S. Jak czytam takie tematy, to mnie szlak trafia. ;o

Opublikowano

Zależy od twoich zainteresowań, ale ja wybrałbym na twoim miejscu informatykę gdyż to praca przyszłościowa i są dwa wolne miejsce na jedną osobą z tego co pamiętam z statystyk.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kolejny, etny temat na tym forum, zwiazany z wyborem szkoły wyzszej, ilez mozna.

A w dodatku piszesz na forum o grach..

Zastanow co sie opłaca, czy bd praca i co Cie mniej wiecej „jara”..

P.S. Jak czytam takie tematy, to mnie szlak trafia. ;o

Wiesz co? Wiem że to wazna decyzja, dlatego chcę poradzić się kogo tylko można. I uwierz, ale ten temat wiele nie zmieni w mojej decyzji, po prostu dodatkowe informacje zawsze się przydadzą.

A więc...

Spierdalaj.

Opublikowano

Myślę że Mechanik teraz to dobry zawód jak na te czasy.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wiesz co? Wiem że to wazna decyzja, dlatego chcę poradzić się kogo tylko można. I uwierz, ale ten temat wiele nie zmieni w mojej decyzji, po prostu dodatkowe informacje zawsze się przydadzą.

A więc...

Spierdalaj.

Haha, sam sobie zaprzeczasz w tej odpowiedzi - ale to twoja „filozofia” , nie bd sie czepiał.

„spierdalaj” - widze ze na duzo Cie stac , staram Ci sie cos uswiadomic, pomoc a Ty tak piszesz.. Po co zakładasz temat, jak wyzywasz ludzi ktorzy powiedzieli Ci prawde.

Obraziłem twoja godnosc ?

Widze, ze chcesz konkretnej odpowiedzi - ile ludzi, tyle pogladow. Kazdy odpowie Ci co innego. ZROZUM TO !

Opublikowano

czemu informatyka to tylko programowanie?

jak informatyk możesz iść na grafika, takiego co się zajmuje naprawą kompów i te sprawy, informatyk =/= programista

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...