Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ugryzł mnie szczur w palec xD

TheZexon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedłem do zoologicznego kupić karme dla psa, chciałem pogłaskać szczurka bo tak słodko na mnie patrzył :** A ten cwelas mnie uwalił w palca. Babka z zoologicznego dała mi wode utlenionom i powiedziała że to powinno pomóc. Ale boje się że wdało się jakieś zakażenie lub coś takiego. Szczury przenoszą przecież choroby

Opublikowano

Możesz zobaczyć objawy po paru dniach, jeżeli Cię będzie bolał albo coś, to wtedy możesz pójść do lekarza. Ale skoro Pani szybko zadziałała, to nic nie powinno być. Możesz jeszcze czyścić co pare godzin :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

masz już AIDSa.

Słaby troll, kiedyś były lepsze :>

Troll ? Myślisz że żartuje ? -.-

Możesz zobaczyć objawy po paru dniach, jeżeli Cię będzie bolał albo coś, to wtedy możesz pójść do lekarza. Ale skoro Pani szybko zadziałała, to nic nie powinno być. Możesz jeszcze czyścić co pare godzin :)

Dzięki chociaż ty to wziąłeś na poważnie :P

Opublikowano

Kiedy cie ugryzł? Jak kilka dni temu to utnij rękę do ramienia bo juz sie rozprzestrzeniło zakażenie i jak nie utniesz reki to sie zmienisz w szczura i cie w zoologicznym sprzedadzą. A co do uciecia to weź siekierę i sie pierdzielnij w ramie bedzie po problemie, pozniej moze lecieć krew to zabandazuj.

19.png

Opublikowano

To juz za pare dni mozesz byc sztywny [*] Pozegnaj sie z bliskimi, Strac dziewictwo, Zrob cos zajebistego :( Bedziemy plakac i dobrze cie wspominac :( [*]

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jak byl w sklepie to raczej nie ma chorob, ale jak bedzie cos sie dzialo z palcem natychmiast do szpitala

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jeżeliby te szczury niosły zagrożenie życia, to wisiałaby na pewno taka karteczka nad akwarium szczurów aczkolwiek sanepid na pewno sklep zoologiczny byłby już dawno zamknięty.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@Paradisia dobrze mówisz sklep był juz by zamkniety...

A tak wogóle twoje życie przechodzi w stan z bugowany Wilczek juz to mial

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

No Dobrze, ale ani sekundy dłużej.Bo jutro nie będzie odpalania bomb..

To jak tato, jutro uderzamy na Nowy York?

Proszę, proszę proszęęęęęęęęęęęęęęę!

Opublikowano

Nie chciałabym przeszkadzać w rozmowach niesfornego ojca z niesfornym synem lecz już po 23:00 według foruma.

cn2a7y.jpg

Adminowi przydałaby się jakaś wizyta psychologiczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...