Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot na sr Senthia

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem na Niedawno powstały serwer Senthia bota do zmiany średnich. Znalazłem by PADMAK. Na innych serwerach takich jak Xenoxmt2 bot działa świetnie, a na nim jakoś nie chce odpalić, pokazuje się błąd załączony poniżej. Jeżeli ktoś wie o co w tym chodzi(jeżeli nie będzie działał ten bot, proszę o linki do działającego na Senthi) , zna rozwiązanie to proszę pisać , daje Like'y.

--------------

http://imageshack.us/scaled/landing/89/beztytuuzqx.jpg

:)

Opublikowano

A przeladowales id zmianek?

Jak mam to zrobić, jeżeli klikam "Fenster zum injizieren auswahlen" >OK> przechodzę na Senthię> Pojawia się okno że znalazło serwer> I pisze "Senthia - ... - (czy ją wybrać) "

Klikam Tak i się to wyświetla, więc nawet nie moge wejść w tego całego bota, co już mówiąc o przeładowaniu zmianek.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Opublikowano

Jak masz switchbotv3.0.05 to wchodzisz w alter Injector > choose dll>wybierasz switchbotv3.dll>choose window> i juz wybierasz na ktorego metka chcesz odpalic bota, nie musisz wcześniej dodawać serwerów ja zrobiłem tylko na jednym na innych nie musze

Opublikowano

; )

Wypad z takimi postami i nie nabijaj.

Człowieku, dałeś stronę główną mpc...

Jak masz switchbotv3.0.05 to wchodzisz w alter Injector > choose dll>wybierasz switchbotv3.dll>choose window> i juz wybierasz na ktorego metka chcesz odpalic bota, nie musisz wcześniej dodawać serwerów ja zrobiłem tylko na jednym na innych nie musze

Mam takiego Switchbota : http://imageshack.us/scaled/landing/805/myswitch.jpg

Więc nie bardzo wiem gdzie znaleźć te twoje lokalizacje.

Pomoże ktoś? ;/

Załączam filmik problemu :

http://www.sendspace.pl/file/70a89ff0efffabc802a4440

Opublikowano

Senthia ostatnio załadowała antybs przed padmakiem nawet ci nie zadziała.Spróbuj jakiegoś innego.

Opublikowano

Senthia ostatnio załadowała antybs przed padmakiem nawet ci nie zadziała.Spróbuj jakiegoś innego.

Jeżeli do prawda to spróbuj tego w pythonie ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Jeżeli do prawda to spróbuj tego w pythonie ;)

Możesz kopsnąć link ?

EDIT:

Pomoże ktoś..?

Opublikowano

Ref, możecie zamknąć i tak juz nikt tu nie pomoże, widać że MPC ma pełno znawców metina, co gówno wiedzą.

Proszę o CLS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...