Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zaczynać grę?

Knedel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna, jest bardzo dużo graczy i za dnia nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem kogoś do gry.

Jest masa samochodów, rotacje aut i zawodów i ostatnio wprowadzony fajny system osiągnięć.

Gra waży stostunkowo dość mało, ściągnij i sam się przekonaj czy ci się spodoba.

Opublikowano

Tak jak koledzy piszą, lecz zapomnieli dodać że jest masa cziterów w grze co sprawia że już nie jest tak fajna, no chyba że grasz z komputerem albo ze znajomymi którzy nie używają trailerów. Pozdro

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Polecam według mnie NFS to najlepsze wyscigówki a NFSW jest super bo mozna grać z innymi graczami tylko i sie wybijac coraz wyzej pokazac ze sie umie jezdzić osobiście polecam bardzo fajna gra bez cziterów i tp tez sie super gra ja tak gram tyle ze troche kasy wydałem nato juz gra wciąga szczerze polecam :P

PS ten system osiągów co koledzy piszą jest bardzo fajny mozna wiele zeczy wygrać >P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...