Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Z Brązu"

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie paro-tygodniowa przerwe od LoL'a, wczoraj zacząłem grąć z powrotem. Silvera wbiłem własnie przed chwilą, Brąz I zdecydowanie najłatwiejszy do wybicia był, dostawałem max 10 punktów za wina, troche wkurzające to było, ale poszło sie wybić. Przy okazji penta Tristaną wpadła, która mainuje na solotopa.

2wpi2hz.png

No nic, Gold awaiting :D

Opublikowano

Co jak co ale farmić to ty nie potrafisz :) Mimo to powodzenia w wbijaniu Golda :) Sam siedzę na Silver II ale nie gram od prawie 2 tygodni :)

@offtop 600post B)

Opublikowano

Czemu farme w 25 minucie masz farme z 10-15 minuty gry ? O_o...... Pomijam to że masz 500 gier i jesteś na Silver V... z 500 grami to powinieneś być co najmniej Gold I albo po prostu nie umiesz w to grać.

Jestem ciekawy jak autor tematu chce wyjść na golda gdy robi z xin'a adc, supporta buduje pod full ap, na adc bierze heala i bariere...

akurat bariera to standard na adc, no ale ten heal to nie wiem skąd, chociaz na jakiegoś eza czy tristane to spelle jak najbardziej okej taka janna czy lulu i na low HP robimy baita i zabijamy przeciwnika na full hp pod swoim turretem ;P

Opublikowano

@up to nie jest sdc, on tristane robi pod solotopera wiec stfu :D

@autor

Masz 500 rankedow i chyba 300 normali a nie masz dokupionych run...

Ale i tak życze powodzenia

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Zrobiłem sobie paro-tygodniowa przerwe od LoL'a, wczoraj zacząłem grąć z powrotem. Silvera wbiłem własnie przed chwilą, Brąz I zdecydowanie najłatwiejszy do wybicia był, dostawałem max 10 punktów za wina, troche wkurzające to było, ale poszło sie wybić. Przy okazji penta Tristaną wpadła, która mainuje na solotopa.

No nic, Gold awaiting :D

Powinieneś zrobić sobie przerwe na całe życie gościu. Ja mam pełne 4 strony run, w huj champów i nie moge wyjść bo takich idiotów dobiera że żal dupe ściska. Pewnie myślisz ze jak masz pente to do golda wbijesz, dobre sobie. Trisnana na solo topie, wracaj do drewna ku%$&*

xxx

Opublikowano

Kolejna dywizja, kolejna penta (Tristaną na solotopie, hejcie na górze :D ), tylko jeden mecz przegrany na srebrze jak narazie, poziom dokładnie taki sam jak na brązie, jedyne co zauważyłem to to, że junglerzy cześciej wolfy pierwsze robią, ale to chyba wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...