Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG jakaś różnica niż PL?

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak jak w temacie :D Czy opłaca się iść na MT2 SG? Angielski myślę że mam opanowany w dobrym stopniu (dobrym nie bardzo dobrym xD)

Jakoś się inaczej expi?

Jest tam do SG kamer mod?

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

W tydzień grając od zera dorobiłem się fmsa 33% średnie kd +4 którego sam wykułem od +2 bodziami.

Eventy ox 2 razy w tyfodniu na których można dostać min. dodanie bonu warte 5kk, przynajmniej jak grałem tyle kosztowało, a na początek gry taka suma sporo daje ;d

Opublikowano

Wymieniliście same + sg , ale gdzie - ?

Na serwerze sg gra o wiele mniej osób niż na pl'u bez porównania . Co prawda administracja SG jest o wiele lepsza niż na pl'u , ale tu gra więcej osób pozatym teraz gra w metina polskiego jest dosłownie darmowa . Dodania i zmianki dropią na eventach .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wymieniliście same + sg , ale gdzie - ?

Na serwerze sg gra o wiele mniej osób niż na pl'u bez porównania . Co prawda administracja SG jest o wiele lepsza niż na pl'u , ale tu gra więcej osób pozatym teraz gra w metina polskiego jest dosłownie darmowa . Dodania i zmianki dropią na eventach .

Teraz jest więcej osób niż a niejednym starszy serwerze na PL-u. Przybyło graczy.

fs_pc.png

Opublikowano

Różnica taka, że tam masz częstsze i regularne eventy. Team szybko banuje cheaterów a expi się trochę szybciej (zmienione wymagania PD na lvl i więcej expa z mobów - 50%).

Opublikowano

zapomnieliscie o wojnach miedzy królestwami - wygrane królestwo otrzymuje 50% doswiadczenia na weekend , 2 królestwo - 25 % a trzecie - 10 %

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

:D SG już się ściąga :P Jak ktoś gra to zapraszam na PW. Pogramy razem, poopowiadacie jak zacząć :)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

OO sg bardzo od pl sie różni.

Po 1 graj u niebieskich zaufaj wiecej ludu łatwiej kupić. Małża chodzi 1kk czyli tyle ile fms +0 słaby.

Tylko gorzej z banami.

Grałem sobie na fishu pprzez tydzień a tu wchodzę pyk ban nie ma napisanego powodu ani nic ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Jeśli grasz w jinno to Ci moge coś pomóc.Ja juz bardzo dobrze swoją surke rozwijam.A co do pytania wiem że wybrałeś ale może ktoś inny przeczyta.A więc wole sg ponieważ nei ma dzieci latających ksujacych Ci metki a potem pisza to ''skułez mi metjina!''.Ogólnie gm'owie praktycznei cały czas masz problem to psizesz.Nie trzeba wydawac kasy na bonwoanie itemków bo dodania/zmianki mozna kupić.Teraz wbij szybko 30 lvl i łów drobne rybki na mistery box możesz zarobić sporo na start :)Ogólnie rzecz mówiąc moge Ci troche pomóc zapraszam jinno :)

Opublikowano
  • Ceny (niższe, coś jak PL z 2009 - 2010)
  • Nie zdarza się, żeby przez 4 dni nie było eventu
  • Błyskawiczny kontakt z administracją (dostałem niesłusznego bana, dogadałem się z BigSox'em (GM) na PW i za 5 minut miałem unbana.
  • Zmniejszona liczba expa na lvlach 75 - 99 (na niższych też ale nie tak znacznie)
  • Wojny królestw (Siege War) - można wygrać +100% albo +50% expa dla swojego królestwa na weekend
  • Częste aktualizacje (nowe questy itp. około 2x w miesiącu <gf dodaje raz na rok xD>)
  • Międzynarodowy serwer (język angielski)
  • Mili ludzie (na prawdę, nawet Polacy tam grający są mili <najwięcej Polaków jest w Jinno>)
  • Wszystkim da się handlować (itemy z IS <np. zmiana królestwa, dodania, zmianki>, pd, rękawiczki ze szkat, dosłownie wszystkim)
  • mniej hacków (praktycznie 0, metin2.sg ma najlepsze zabezpieczenia)
  • za ks'owanie (tak - ks'owanie a nie ksucie, KS = kill steal) graczom ze swojego królestwa jest ban (chyba na 1 dzień ale jest)

Chyba wszystkie różnice :P

Minusów nie ma. To jest idealny serwer do grania w metina. Życzę TEC interactive jak najszybszego przejęcia GF, może PL w końcu byłby ogarnięty :)

Opublikowano

Serwer jeszcze miesiąc temu umierał ale teraz ludzie jedni wracają do gry inni wracają z mt2.ph a jeszcze inni grający na Metin2.US zostają przenoszeni na SG , co prawda dalej jest nas dosyć mało - porównywalnie z s4-s24 na PL ale za to Cheaty itp problemy nie występują , administracja bardzo życzliwa.

Opublikowano

Polecam grac na {SG} bardziej ciekawy i urozmaicony system, no moze ceny inne, ale latwo mozna zarobic, latwo sie wybic. Jak spotkasz polaka, to mozecie zalozyc gildie, wszystko idzie jak po masle.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...