Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki monitor ?

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam do was pytanie jaki monitor polecacie cena nie gra roli ale nie chce jakos bardzo duzo wydawac (800) to taki max. Moja karta graficzna do gtx 670. Mi sie wydaje ze jakix benq lub samsung bedzie najlepszym wyborem. Monitor ma miec 24, 23, 22, 21,5 cala. Nie wiecej i nie mniej. Pozdrawiam

Opublikowano

Benq GL2250, jak dla mnie IPSy i inne bajery bez sensu do grania dla normalnego człowieka nie pracującego profesjonalnie z grafiką itd.

Opublikowano

Ale po co ci to HDMI skoro jakość obrazu jest praktycznie taka sama. No chyba że twoja karta graficzna nie ma wyjścia DVI.

@down Sorry pomyliło mi się :P

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

up @

Ale po co ci to HDMI skoro jakość obrazu jest praktycznie taka sama. No chyba że twoja karta graficzna nie ma wyjścia HDMI.

zmień to :E

hmn osobiście to powiem że wszystkie są fajne i to bez wyjątku, nie jesteś raczej zaawansowanym grafikiem więc Ci to zbędne :D.

graphic.png
Opublikowano

@ 3x up Wiec tak ja chce podlaczyc ps3 i komputer. Komputer przez hdmi a ps3 przez dvi (czy jak to sie tam nazywa).
@2x up Nie jestem zaawansowanym grafikiem ale lubie dobra jakosc obrazu.
@1x up Ten monitor nie ma wejscia HDMI

Opublikowano

@ 2x up 120hz jest lepszy, kazdy ci to powie

Chyba takie uparciuchy jak ty które twierdzą że "jest HDMI jest moc".

Wszystko co dajesz ma 60 Hz i w swojej cenie jest nie opłacalne.

Bierz LG IPS234V, ma te twoje wymarzone HDMI i porządną matrycę

Opublikowano

równie dobry oznacza równie dobry, pewnie jakieś drobne różnice w budowie ;p i tak twoje randomowe oko tak jak większości z nas nie zobaczy różnicy między LCD za 3 stówy a IPS'em za 2 kafle, więc bierz co Ci się podoba byle by nie było wadliwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...