Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Pbdo-Bota

kamilosko09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się wstrzymał bo jego crack wyjdzie za pare dni i będzie kosztował 65zł czyli połowe tego + za te 65zł masz 2 konta do bocenia.

7yo9.png

Opublikowano

Narazie faktycznie wstrzymaj się, ale nie z powodu cracka, jeśli chodzi o boty to sytuacja nie jest do ogarnięcia, profibot i 5^dev nie dają rady z aktualizacją. BP cały czas walczy.

Ja bym się wstrzymał bo jego crack wyjdzie za pare dni i będzie kosztował 65zł czyli połowe tego + za te 65zł masz 2 konta do bocenia.

Niby 2 konta, ale aktualizacje jak w kbocie/wolniejsze.
Moge jeszcze dodać że do PBDO najprawdopodobniej zostanie dodany program SH-IT o ile rozkodują pakiety.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

masz pewność, ze miszczu sobie poradzi z aktualizacjami ? moze będzie tak samo jak z kbotem ? :D

Nikt nie ma pewności, ale on ma robotę dużo łatwiejszą niż v5 ponieważ on musi tylko scrackować program - w zasadzie to jedyne co w nim zmieni to nazwa i serwer licencji na który będzie kierowane zapytanie więc ;) Oczywiście inżynieria wsteczna PBDO będzie pewnie trudniejsza niż ibota gdyż v5 to dobrzy programiści i kod jest pięknie zaciemniony. Natomiast Miszczu dał gwarancję 10 godzin i wydaje mi się to możliwe do realizacji.

7yo9.png

Opublikowano

Nie zakładając nowego tematu dlaczego kamieniarz nie sprzedaje już botów ?

Poniewaz ma chyba swoje zycie zapewne teraz matira nauka itp. Wejdz na jego strone dobots.pl ( nie wiem czy to zgodne ale nie dawajcie ostrzezenia mody ) dostaniesz przekierowanie do watku zawieszenie dzialalności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...