Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skórka ;D Twisted Fate vs Lux

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, doładowałem se RP'ki za sms'ik, bo mam 100 zł na fonie, a wogóle nie dzwonie więc te 30 zł sobie wolałem wydać na RP niż na jakieś Sms'y, no ale nie o tym tutaj piszę. Chodzi mi o to ze mam ok. 600 rp i sie zastanawiam nad kupnem którejś z przecenionej skórek. Interesuje mnie Twisted Fate w Samo Południe lub Imperialna Lux. Powiem tak, czasem gram tym, czasem tym. Lepiej mi się gra Lux - no bo wiadomo, łatwiejsza i gram nią od początku prawie. Twisted Fate'm trochę lamię, ale grałem nim może z 10-15 gier, może nawet mniej, więc jakoś specjalnie go nie ogarniam, chodź ciąglę próbuję i nim gram, bo postać jest bardzo dobra. Twisted Fate w Samo Południe podoba mi się najbardziej z jego skórek, no a ze skórek Lux to jeszcze mi się trochę podoba Lux Komandoska, na którą mnie nie stać. (Ma stanieć 25 kwietnia, ale do tego czasu będę miał nowe RP). Jeśli ktoś z was ma którąś z tych skórek to niech mi troszke poradzi co wybrać, co lepiej prezentuje się w grze. Nie piszcie komentarzy ,, A skąd my mamy wiedzieć co Ci się podoba!? ". Mi się podobają obie skórki, ale nie wiem za która WARTO ZAPŁACIĆ teraz te 400-500 RP w przecenie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Można zamknąć, kupiłem skórke do Veigar'a bo nim gram najwięcej. 25 kwietnia ma stanieć Lux Komandoska (najbardziej mi się podoba ta skórka, więc ją kupie).

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...