Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Teemo AP vs AD

mario22455

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Temmo AD czy AP

• AD
      12
    • AP
      42
    • Hybryda
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który wg. was Teemo jest lepszy AD czy AP piszcie także swoje buildy.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Teemo to ani ad ani ap. Tylko hybryda jak już. Build:

buty na as

nashor

zaraza

item na 70% as

rabadon

ga/ryali/warmog/ inny sytuacyjny

Tak w ogole to teemo sie gra do 25lvla.

Teemo jest gównem, proszę Was, nie grajcie nim. Jedyny racjonalny build to tank bo tylko wtedy nie da się go zabić :) Inaczej schodzi na 2 hity.

Dobrze gada, polać mu.

@down teemo 60ap w early schodzi na pasywke dariusa.

beznazwy1za.png

Opublikowano

Tylko hybryda offtank.

buty 20% as

Mallet

Malady

Item 70% as

Maska [ta co podpala]

Item z survi lub dmg - zależy czego potrzebujesz.

W silverze najczesciej graja teemo na topie wyskakuja z 60 ap na start i mysla ze sa koxami :D

@down pomylilem sie

:P

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Jak się nie znacie to proszę się nie wypowiadać :P

Hybryda nie bije ani z aa ani ze skilli. Ap pada w 2sek. Teemo nadaje się tylko na topa pod ad offtanka.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@edit: Heh czy jestem High elo playerem? Nie, nie jestem ale czytając coś takiego

Tak w ogole to teemo sie gra do 25lvla.

To można coś na to powiedzieć, ehh ..

% ..

Co do tematu to ja robie pod ap i as, zależy to od gry bo to też zależy jaki mają team, jak mają papierowy team to 1 grzyb = 1k hp ;p i praktycznie zawsze ze statami na plusie jestem.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Odezwał się gracz 2,5k Elo przegrane całe życie na teemo... Hybryda to jedyna poprawna droga budowania (zaraz ktoś wyskoczy że jakiś High Elo grał nim pod ap ok... ale teraz zadaj sobie pytanie: CZY TY JESTEŚ HIGH ELO PLAYEREM?)

AD offtank to właśnie tak jak mówiłem, build z malletem i on-hit/as z nutką ap.

@UP

To ma w końcu 25 lvl czy 5 brąz? Nie wniosłeś nic do tematu, zbędny offtop i wojenki, report :)

To o high elo playerze to było o Stokarzu.

Na jakimś ogarniętym elo (1500+) nigdy nie będzie samych papierów w teamie więc...

Opublikowano

Wolę AP najlepiej na midzie ;)

No tak! Szkoda że blind nie działa na skille ale ok.... AP jest useles... tym się gra max do 5 srebra.

Przy mojej strategii rozstawiania grzybków nie potrzebuję innych umiejętności a tak poza tym ja nie gram w srebrze, jak kiedyś może tam będę to pewnie będą lepsze sposoby ale póki co ten jest dobry :P
Opublikowano

Ap as berserki / nashor / malady / anioł stróż / rabadon / graal athene

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Siła teemo to przede wszytkim grzybki i as, naprawde dobry teemo to build ap tank. Duże dmg z grzybkow i e oraz duzo as daje ogromną przewage. Teemo offf tank jest praktycznie bezuzyteczny. Low dmg z grzybkow i male obrazenia z auto attackow. Gram w gold V i ciagle countruje singeda teemem ap.

Opublikowano

Nie lubię teemo, ale żeby mówić że się gra nim do 25lvl czy silver V to...

Moim zdaniem można iść teemo na topa, ale tylko jako kontrę na kilka postaci.

Moim zdaniem najlepiej sprawdza się AP/AS z domieszką survi.

Opublikowano

Teemo jest gównem, proszę Was, nie grajcie nim. Jedyny racjonalny build to tank bo tylko wtedy nie da się go zabić :) Inaczej schodzi na 2 hity.

Nienawiść do każdego Teemo tak zostałem wychowany.

Opublikowano

teemo 6x buty berserki, potem zakladasz na grzyba jeden but i ludzie jak chca podniesc berserki to wypierdala i tak mozna carrnac do diamentu

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Moim zdaniem Teemo powinno się budować pod AS + AP, z naciskiem na dmg z grzybów. Robienie tej postaci pod AD offtanka to jej marnowanie, na topie daje radę tylko przeciwko garenowi.... W teamfighcie dużo nie zdziała, należy zwyczajnie awareness'ować mapkę i polować na wrogów pojedynczo.

Opublikowano

UP what ?

Teemo da rade na większość bruiserów bez doskoku.

Teemo ciśnie jak chce singeda czy garena, ogarnięty teemo ma szanse wygrać z dariusem czy jaxem.

Opublikowano

Moim zdaniem całkiem fajnie się gra na APCarry, no i darmowe wardy :p

Opublikowano

Up. Dziś zagrałem ap tank lecz był słaby i w pełni sie z tobą zgadzam że ap jest super chociaż papier to i tak cooooool :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Uważam, że Teemo jest dobry we wszystkich stylach zależnie od sytuacji.
Ja najczęściej gram Hybrydę, bo kiedy trafimy na solidnego Tanka to z ad będzie ciężko, a trochę ad i trochę ap to niezłe pier*olnięcie :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Ja tam może wyjątkowo się nie znam, ale teemo gram od dawna, AD&AS i rzadko staty schodzą na mniej niż 15 killi. ( 25 lvl)

Najpierw doran, potem buty i runaan, potem "Blaid of ruined king" i na koniec bloodthirster`a.

Może nupski build ale u mnie się sprawdza :D I dobrze się z nim gra.

PS. Dzisiaj np grałem na midzie teemo AD vs AP i AP w 1 minucie padło... Zapewne za daleko się wysunęło, ale to o czymś świadczy.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...