Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za bugg rp

vbwbuk102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Z góry przepraszam za kolejny temat o tej samej rzeczy , jednak jak widziałem do Was po wysłaniu maila przychodziło info na jakie konto macie wpłacić daną sumkę pieniędzy . Ja wysyłałem już maile do PL i ENG riotu ale od żadnego nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie , które zadałem tj . ,, Chciałbym się dowiedzieć ile pieniędzy musze wpłacić oraz na jakie konto abyście mnie odbanowali .

Jeżeli ktoś ma jakieś informacje proszę pisać pod tematem lub gg : 43366083

DZIĘKUJE .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc teraz sobie pomyśl, że każda osoba, która użyła tego buga pisze po 10 e-maili do riotu. (lub więcej)

Trudno sobie wyobrazić ile ich jest. Zamiast spamować następnymi e-mailami po prostu poczekaj na odpowiedź, innego wyjścia i tak nie masz.

Opublikowano

Jak oni do tego dochodzą że z danego konta czyjegoś okradziono osobę ? Przecież to durne, też cche sobie rp pobugować :D

Opublikowano

Napisz do supporta, poproś o wystawienie kwitka lub paragonu albo fakturki, opłać różnicę i czekaj miesiąc aż ci konto odbanują. Tyle w temacie.

Opublikowano

Oddajesz tyle ile ukradłeś a nie 2x więcej ^^ 20 euro jesteś im winny i wtedy twój balans ujemny na koncie będzie wynosić 0

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...