Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem premium

MineKizys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem konto minecraft od kolesia tydzień temu. Wszystko ładnie śmigało do dziś ... Dziś po szkole postanowiłem pograć sobie jak zawsze w Minecrafta :D A tu co? Login Failed nie wiedziałem o co chodzi i wbiłem na minecraft.net po zalogowaniu i kliknięciu zakładke Profil zauważyłem że nie ma funkci zmiany skinu zdziwiło mnie to ponieważ jak wiadomo gracze premium mają tą funkcje postanowiłem wejść na strone mojangu i na niej zobaczyłem że nie mam premium bardzo się zdziwiłem ponieważ wczoraj normalnie grałem na nim :( Może wiecie oco chodzi ?

Chciał bym szybko odzyskać konto :D

Oto screen

88451189768875990932.png

Opublikowano

Kupiłeś i ci zmienił hasło. Bo jak kupujesz od kogoś to on może za pomocą email zmienć hasło w każdej chwili

Chodzi oto że nie działają mi funkcje premium a nie że zabrał mi ktoś konto

Opublikowano

Możliwe, że giftcode kradziony był i ci go usunęli. Dziwne to trochę bo wtedy być miał "Not user premium". Możliwe jest też to że mojang ma problemy z serwerami

Opublikowano

Możliwe, że giftcode kradziony był i ci go usunęli. Dziwne to trochę bo wtedy być miał "Not user premium". Możliwe jest też to że mojang ma problemy z serwerami

Oby bo nie chce stracić konta :D

Opublikowano

Gift code był zbugowany ! Na czym to polega ? Kupujesz na stronie gry GIFTA no i go otrzymujesz. Nastepnie "anulujesz przelew" czyli Mojang oddaje ci kasę a tb gifta ( wyłanczają go , że nie działa ) Chodzi o to , że takiego gifta dopiero po 2 tyg- 1 miech ci zabierają , ponieważ dziennie tak robie 1000 ludzi i nie ogarniają dlatego dezaktywujągo co ci potem.

Opublikowano

Gift code był zbugowany ! Na czym to polega ? Kupujesz na stronie gry GIFTA no i go otrzymujesz. Nastepnie "anulujesz przelew" czyli Mojang oddaje ci kasę a tb gifta ( wyłanczają go , że nie działa ) Chodzi o to , że takiego gifta dopiero po 2 tyg- 1 miech ci zabierają , ponieważ dziennie tak robie 1000 ludzi i nie ogarniają dlatego dezaktywujągo co ci potem.

To konto miał z 6mies.

Opublikowano

, albo kłamie , albo Mojang ma taki zapierdo** , że nie ogarnia. Dzienie setki tysięcy ludzi tak darmowe konta na okers 1 miecha sobie robie , że może pomineli twoje

Mieć miał na 100% Bo grał na serwerze skkfa na tym koncie

Opublikowano

W razie kradziezy mozesz rowniez isc na policje - moim zdaniem po prostu kolega zmienil haslo i tyle.

Ale na konto moge się zalogować ale nie mam funkci premium i ktoś mi zmienił skina :(

Opublikowano

Czyli ktos inny ma dostep do twojego konta. W tym przypadku powinienes jak najszybciej skontaktowac sie z osoba, ktora Ci to konto sprzedawala.
Wlasnie takie skutki sa jak sie "odkupuje konta".

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...