Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry tani hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Znacie może jakiś tani ,aczkolwiek dobry hosting serwerów minecraft ?

Za odpowiedzi odwdzięczę się + (lubię to).

Z góry dzięki.

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

znam jest to pukawka.pl dostajesz to samo co na craftserve lecz placisz 1.50 za slot, jest to bardzo tanio.pukawka posiada to samo co craftserve i nawet lepszy itemshop bo obsluguje paypal dotpay i sms .polecam pukawke bardzo tanio i dostajesz naprawde duzo

Opublikowano

Pixelteam.net Duży wybór ;P i wielki + tam serwer kupuję się na pamięć ram :) Dajesz tyle slotów ile uważasz za stosowne :D

Opublikowano

Okey ;) Dziękuje za wypowiedzi. Pewnie wybiorę jedną z tych ofert po przeczytaniu ofert ;)

I oczywiście + dla każdego :D

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry jest Ycraft.

Nie posiada żadnych dodatków, tylko normalnie serwer stoi. Oceniam go 10/10 miałem tam większość serwerów.

NIGDY serwer sam się nie wyłączył i NIGDY nie było najmniejszego laga.

Może to się wydawać niemożliwe, a jednak.

Świetny i tani hosting!

343731479829004887779.png

Opublikowano
Proszę przetestować www.disCONNECT.pl

- ItemShop + Widget ItemShop

- Wysokie stawki SMS dla przykłdu SMS za 30.75 a do protfela 15.75 ! to aż 63% od wartości NETTO!.

- Wiele form kontaktu m.in. telefoniczny.

- Rozbudowany panel

- Każde przedłużenie to +5 dni gratis

- od końca 2010r na rynku game hostingowym

Długo by wymieniać :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Polecam MineServ.eu tanie serwery, dobry kontakt z administracją, zero problemów + możliwość wgrania własnego silnika (również z modami)

sygna.gif

Opublikowano

Widzę dużo ofert. Dużo czytania będzie ;) Wejdę na każdą stronę z hostingami podanymi powyżej. Tym co nie dałem + dam jutro bo mam limit :D

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Polecam:

- Pukawka.pl

- Craftserve.pl

- yCraft.pl

- Maxrate.pl - Przy zakupie dostaje się darmowy serwer Mumble !

- Fiberhost.pl

Licze na lajk :)

pkgKpWv.png

Baj Mi

Pomóż, I Daj Lajka < 3

Opublikowano

mine24.pl jest hostingiem którego otwarcie miało być 29.03, ok ja wszystko rozumiem, ale ponad 10 dni spóźnienia ? Do tego mają tylko 6 serwerów kupionych. Raczej długo to nie będzie działać, nie polecam.

sygna.gif

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Koleżko, ja polecam Cubehost.pl :) Hosting fajny, ale to zależy do czego? Jeśli do grania ze znajomymi np. 10 slotów, 1000 MB RAM na 30 dni. Jest to nieopłacalne. Dlatego że sam taki kupiłem i szukam innego, taki serwer ścina (cofasz się na serwerze). A jeśli chcesz kupić na np. 50 slotów, to bardzo polecam. Mój kolega ma 50 slotowy serwer i wszystko fajnie działa. Jeśli mowa o pomocy, jest ona bardzo szybka oraz pomocna. :) :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...