Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki przy kręceniu postaci myszką

maciek34142

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od kilku dni mam taki problem w metinie, w lolu czy w minecraft'cie.

W Metinie podczas kręcenia postaci myszką prawym przyciskiem mam straszne klatkowanie

Wcześniej się to nie zdarzało, wydaje mi się że to coś z temperaturą, w sobote robie formata, jutro ide wymienić wiatrak

Parametry kompa:

Grafa 512

Ram 2gb

Procek ADM Athlon 2 rdzeniowy 2,11 ghz

Program do pomiaru temp. pokazuje w spoczynku 47-8 stopni

Podczas gry np w fife 12 ma około 56-7

Jednak nie wiem czy to prawda drugi program pokazuje temp. o 10 stopni mniejszą

ktoś pomoże ? :P

Opublikowano

Jaką tą kartę graficzną masz? Zaktualizuj sterowniki.

Na moim starym kompie ciął mi się Metin tak jak Tobie, gdy bardzo długo miałem go włączonego na pasku i pomagało mi wyłączenie-włączenie ew. odmulenie pamięci np. Wise Memory Optimizer. Jeśli Tobie dzieje się tak od razu po włączeniu Metina to być może to wina karty graficznej.

Temperatura też może być większa przez kurz. Jeśli masz zabrudzony komputer od środka - odkurz go dokładnie.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Za chwile zrobie to co w tym poradniku, format mysle tak czy siak wkońcu musze zrobić bo już jakieś 1,5 roku robiony nie był

Dzis komp wrócił od gościa który go budował, powiedział że wszystko ok, czysty zadbany, założył 2 wiatraczek, temp mniejsza o około 6-8 stopni

Zaraz przeczyszcze go troche od strony systemowej, i zobaczymy dalej

Dzięki za odpowiedzi ;)))

Opublikowano

Karta graficzna może nie wyrabiać jeśli to się dzieje na jakimś przeludnionym miejscu lub jeśli jesteś na dużym spocie.

W ustawieniach zmień żeby nie było wgl cieni oraz mgły.

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...