Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft dziwne linie

Zacktan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio pojawił mi się pewien problem z minecraftem, otóż gdy wychodzę z mojego domku to gdzie się nie popatrzę widać dziwne linie oznaczające klocki. Jest tak samo i na włączonej synchronizacji jak i też na wyłączonej.

Proszę o pomoc!

Screen :

http://i.imgur.com/xoO1mUQ.png

Opublikowano

Zainstaluj najnowsza jave, m.in przeinstaluj tez minecrafta zatrzymujac save jesli jest Ci bardzo potrzebny, albo jezeli juz duzo rzeczy nazbierales i narobiles
sie w grze. Polecam rowniez zaopatrzyc siew najnowszego Minecrafta, m.in wlasnie z najnowsza java, i w grafice sprawdz: max/minimum detale, zobaczysz
czy na max detalach bedziesz tak mial, i czy na low wystepuje to samo.

OndteAw.png

Opublikowano

Masz najnowsze sterowniki karty graficznej?

nie koniecznie

możesz sprubowac zainstalowac optifine

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Teraz to mam taki problem, że pobrałem najnowsze sterowniki z głównej strony nvidii. Usunąłem stare, i gdy chcę zainstalować nowe to pisze, że nie mam zgodności systemu.

Opublikowano

A pobrałeś sterowniki na swoją wersje systemu?

A pobrałeś na swój sys? I czy na dobra wersje? 32bity czy 64?

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Te linie mi wyglądają na błąd z [texturepackiem]... Radzę Ci, żebyś pobrał program MCPatcher (skan jest tutaj), wszedł w zakładkę [Mods] i zaznaczył tam wszystkie pola. Następnie naciśnij przycisk [Patch]. Myślę, że Ci to zadziała i, że ci pomogłem... :P

Opublikowano

Bzdury gadacie -.-

W pasku zadań tam na dole po prawej wejdź w ustawienia nvidii -> tam po lewej wejdź w... Ustawienia grafiki regulując (nie pamiętam :O) i pewnie taki suwak masz po środku :) przesuń go na albo wydajność albo jakość, zalecam wydajność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...