Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie kable kupić ?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Kupiłem ps3 slim 120 gb za 300 zł (opłacało się? Ile nowa kosztuje?) Ale bez okablowania ani pada i tu pytanie jakie kable muszę kupić i jaki jest tani w miare dobry pad?

Opublikowano

Kabel zasilający oraz kabel hdmi albo av w zależosci do jakiego tv/monitora konsola ma być podpięta

Pad tylko oryginalny

Kabel do ładowania pada

Wszystkie te rzeczy znajdziesz na allegro

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tak opłacało się.

Koszt pada do 100zł

okablowanie z hdmi do 60zł

+ koszt gier

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Tak za 450zł jak byś dał to szybko pójdzie :D

Ale jaki sens miało kupienie go a potem wystawienie na sprzedaż :>

Licze na Like !

Opublikowano

zostane maklerem ;p Nie no potem moze bym coś kupił w pełnym zestawie bo tak taniej wychodzi ;p albo dorzucę jakiegoś chinola pada za 2 zł kupie kabel i sprzedam za te 600 ;p

Opublikowano

Zostaw sobie to dla siebie.

Dokup sobie oryginalnego pada + gierke i okablowanie

I graj :D

Licze na Like !

Opublikowano

Najlepiej tak. W razie wszelkich pytań lub wątpliwości proszę napisać mi na PW :-)

Licze na Like !

Opublikowano

A wy macie organalne pady? Może jakoś da rade grac tymi po ok 50 zł bo bez jaj nie będę za głupiego pada płacić tyle hajsu ;/ Jakie gry najlepsze są według was?

Opublikowano

A wy macie organalne pady? Może jakoś da rade grac tymi po ok 50 zł bo bez jaj nie będę za głupiego pada płacić tyle hajsu ;/ Jakie gry najlepsze są według was?

Ja mam tylko oryginalne i radzę Ci też kupić raz a porządnie bo buble za 50zł to gra nie warta świeczki. Większość takich padów sypie się już po miesiącu grania do tego nie każdy jest kompatybilny z konsolą.

Co do gier to obowiązkowo Red Dead Redemption oraz wszystkie tytuły ekskluzywne na PS3

Opublikowano

Ok oglądałem recenzje gry naprawdę zajebista. To teraz jaka najlepsza jest gra wyścigowa, coś typu jazda na desce, bmx albo rolkach coś takiego wyczynowego, przygodówka i piłka nożna. Takie tytuły najbardziej warte uwagi podajcie jeśli możecie. A i jak bym jednka kupowałem tego pada tańszego to jaki będzie najlepszym rozwiązaniem?

Opublikowano

Wyścigi:

F1 2012 oraz GT5 jeśli lubisz prawdziwą symulację jazdy

Burnout Paradise jeśli lubisz typową grę arcade z totalną rozpierduchą na trasach

Deska

Tony Hawk's Pro Skater HD, seria Skate

Przygodowe

cała seria God of War, cała seria Uncharted, całą seria Assassin's Creed, Batman

Piłka nożna

Fifa 13

Opublikowano

@up

jest taka opcja ale skoro chcesz wydać tylko 50zł na pada to nawet na specjalny adapter o nazwie XCM Cross Battle Adapter Ci nie wystarczy tyle kasy, jego koszt to coś w granicach 150-190zł do tego jeśli nie masz pada od Xboxa to jeszcze wlicz jego kupno, za taką kasę wyrwiesz oryginalnego DS3 i jakąś fajną gierkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...