Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny Ping

CruzerA1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam neostrada 6 mb /s no i normalnie ping wynosi 35-50

no i borykam się z pewnym problemem otóż gdy gram w dayz ping skacze od 35 do 500 nigdy nie jest równy a najlepsze to że nie odczuwam totalnie żadnych lagów z strony pingu A np w wierszu polecen czy speed testach czy nawet dayz comander pingi są cały czas równe nawet gdy odświeżam cały czas wynosi on na polskich serwerach 33 -40 Lecz w innych grach nie mam takiego problemu ;/

Nie mam lagów ale to dziwnie wygląda że tak mi ping podskakuje Proszę o pomoc i jeszcze raz mówie że nie mam lagów z strony pingu

Opublikowano

Może to tylko jakiś błąd którym nie warto się przejmować ? Wywala cię z gry za ping ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ja na twoim miejscu nie przejmowałbym sie tym, jeżeli gra ci dobrze chodzi nie dostajesz kick'a za ping to jest spoko.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...