Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradziony --> chce zemsty ( Pomóżcie )

Kosaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem (wybaczcie, że waz zadręczam ale potrzebuje pomocy) :)

Otóż sprawa wygląda tak... :

Gram na serwerze Divine World, zostalem tam okradziony pod takim względem, iż koleś zastawił pułapkę..

napisalem coś na say'u a tu PW ''sprawdzanie kont'' musiałem podać login bodajże ... (to było jakieś 2-3 tygodnie temu ;/ więc średnio kojarzę to zajście) miałem tam świetne eq ( Sura BM [ 6/7 bony pro ] oraz pieczęci i inne).

Szukałem na stronkach coś o kradzieży kont i niczego nie znalazłem ...

Widziałem film na YT. Opisane jest, że wysyła się email na jakiś adres; alee to niewypał.. ;/

Znam nick mojej ''byłej'' postaci (pasy juz mi nie potrzebne skoro zmienil hasło lub login)

Moja prośba brzmi następująco :

Chciałbym nie okraść, lecz zdobyć z powrotem swoją postać :(

Proszę o jakieś propozycję i pomoc :)

To nie zdarzyło się po raz pierwszy, pisałem na forum Priva, ale na drugi dzień post był już usunięty.. (i gdzie tu sprawiedliwość) ;d

Czekam na szybką odpowiedź i z góry dziekuję

Opublikowano

Myślę, że policja tu nic nie zdziała, skoro sam udostępniłeś innej osobie swoje dane do konta.

Podstawową rzeczą, którą możesz zrobić, aby nie stracić konta jest nie udostępnianie NIKOMU swoich passów.

Ty niestety to zrobiłeś, więc musisz się liczyć z konsekwencjami, bo konta nie odzyskasz (chyba, że złodziej sam Ci je odda).

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Policja w tej sytuacji nic nie pomoże . Gdybyś został okradziony na Metin2.pl a nie na serwerze prywatnym na pewno wartość przekroczyła by 50 zł i mógłbyś pójść na policje niestety tak się nie stało . Powtarzam to jest serwer prywatny nie Metin2.pl ;] . Nic nie zrobisz . Jednocześnie pogorszyłeś swoją sprawę podając dane do konta . Jedyne wyjście zgłoszenie do Administracji ale też sądzę że nie wezma tego pod uwagę gdyż jak mówiłem podałeś sam swoje dane. A w regulaminie jest pisane ,, Nigdy nie podawaj swoich dan do konta osobom trzecim'' .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Odzyskaj emailem jak pamietasz owy :P Moze tak Ci się uda.

A jak nie to juz raczej nie zobaczysz postaci :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam mam problem (wybaczcie, że waz zadręczam ale potrzebuje pomocy) :)

Otóż sprawa wygląda tak... :

Gram na serwerze Divine World, zostalem tam okradziony pod takim względem, iż koleś zastawił pułapkę..

napisalem coś na say'u a tu PW ''sprawdzanie kont'' musiałem podać login bodajże ... (to było jakieś 2-3 tygodnie temu ;/ więc średnio kojarzę to zajście) miałem tam świetne eq ( Sura BM [ 6/7 bony pro ] oraz pieczęci i inne).

Szukałem na stronkach coś o kradzieży kont i niczego nie znalazłem ...

Widziałem film na YT. Opisane jest, że wysyła się email na jakiś adres; alee to niewypał.. ;/

Znam nick mojej ''byłej'' postaci (pasy juz mi nie potrzebne skoro zmienil hasło lub login)

Moja prośba brzmi następująco :

Chciałbym nie okraść, lecz zdobyć z powrotem swoją postać :(

Proszę o jakieś propozycję i pomoc :)

To nie zdarzyło się po raz pierwszy, pisałem na forum Priva, ale na drugi dzień post był już usunięty.. (i gdzie tu sprawiedliwość) ;d

Czekam na szybką odpowiedź i z góry dziekuję

Pogadaj z administracją tego priva na TS, daj im jakieś dowody, że postać jest Twoja itp.

Myślę, że Ci zwrócą jak dobrze zagadasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...