Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg V tier do zarabiania ( II rocznica wot )

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak wiecie, od jutra (tj. 12 kwietnia ) przez parę dni będą pewne ciekawe zniżki oraz dodatki w World of Tanks.

Jednym z nich jest zwiększenie o 100% zarobków na poszczególnych czołgach z V tieru ( bez premium ) .

Jak sądzicie, którym najwięcej da się zarobić? ( czyli najwięcej dmg zrobić ).

W oparciu o tą stronkę: http://www.vbaddict.net/wot.php?do=statistics&tier=5&tanktype=0&nation=0&premium=1&fieldname=creditsn&team=0&battles=100&groupby=0 ,

wychodzi, że najlepiej zarabiają:

1. BDR G1B

2. T1 Heavy Tank

3. T-34

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Polecalbym najbardziej KV1 ja nim czasem zarobie wiecej od T34 premium, ze wzgledu ze nic za naprawe, a duzo robisz bo ciezko cie przebic,

Z tych 3 to T1 Heavy bo jak rzuci na same V to dobry tank i zawsze cos zrobisz

Opublikowano

T1 HT - sam nim grałem na początku. Jest świetny, tylko na początku wydaje się słaby, gdy nie ma najlepszych modułów. W pełni ulepszony dorównuje KW-1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wiadomo że najwięcej kasy się dostaje za dmg, patrząc na papier to BDR prowadzi ze wzgledu na pene i dmg, kv-1 z trollem tez jest spoko, a gdy wrzuci w topce to rzeź ;p

Opublikowano

Jak KV-1 wpadniesz nawet na VI/VII tiery to z trollem tak ładnie idzie zarobić że hohoho, trollem dużo dmg jest więc zarobki +++

Bez trolla też dużo się na większych tierach zarabia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@up Tia, szczególnie od przodu... Kiedy czołgiem z penetrą 150 ISa nie przebijam od przodu zazwyczaj na większe odległości, a Tygrysem ludzie kątują. Ale co do tematu: wybierz sobie rodzaj czołgu którym ci się dobrze gra, potem czołg którym ci się najlepiej gra- ja miałem już każdy T5 dzięki temu i wiem co kupywać dla przyjemności (bo MoneyMakera raczej nie potrzebuje). To najlepszy sposób. Przypomnij sobie grę każdym czołgiem i wybierz ten, którym ci się najlepiej gra.

Opublikowano

Polecam Type T-34/T-34 jak lubisz grac agresywnie, można kokosy robic na tych maszynkach. Oprócz tego całkiem nieźle się sprawuje Stug... właściwie to każdy 5 tier którym lubisz grać nada się świetnie :)

Opublikowano

ja tam będe kosił KV-1 bo tylko taki posiadam :) z 122 mm niezle kosze , czasem montuje 85mm

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wiadomo że najwięcej kasy się dostaje za dmg, patrząc na papier to BDR prowadzi ze wzgledu na pene i dmg, kv-1 z trollem tez jest spoko, a gdy wrzuci w topce to rzeź ;p

zauważ też koszty naprawy, cena pocisków i czas przeładowania bo lufką ktora zadaje 160 dmg i strzela co 4 sekundy (kv) zrobisz wiecej dmg niz jednym strzałem od bdra bo on ładuje okolo 8 sekund....

Opublikowano

T1 jeżeli jest w 100% ulepszony wymiata. Natomiast ja polecam BDR, oczywiście też ulepszonego, dajesz jeden strzal chowasz sie + kątowanie.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

jak bym ja decydował się między tymi trzema czołgami, to brał bym T1 heavy tank. Sam go mam dobrze nawet zarabia obrażenia też zadaje dobre trza dobrze przycelować, ale i tak najlepiej zarabia sie M4Sherman, KV1, type t-34.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...