Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Programisty - Game Maker.

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Otóż poszukuję osoby,która potrafi programować w Game Makerze.

Chodzi mi tutaj o stworzenie prostego klona Orbit Legacy.

Przy okazji, chciałbym nauczyć się paru tricków itp.

Jeżeli jesteś taką osobą, lub znasz osobę - napisz na PW.

Opublikowano

O witamy naszego Ruska forumowego :)

Także ostatnio już pisałem,że wcześniej miałem nick na forum SaperMT2 (te konto nadal istnieje, ma się dobrze).

No ale czego można się spodziewać po osobie,z którą korespondencją w sieci wygląda tak:

dqdhqp.jpg

Po drugie nie offtopuj, uchowany Rosjaninie.

Opublikowano

A czego oczekiwałeś podczas tej rozmowy? Od początku napisał że cie "nie lubi" co jest równoznaczne z "nie chce mi się z tobą pisać" a ty zgrywałeś wielkiego inteligenta i dalej coś pisałeś od rzeczy.

reklama

Opublikowano

Wielkiego inteligenta? Raczej chciałem zachować jakikolwiek poziom rozmowy, no ale cóż. Po drugie jeżeli kogoś nie lubisz,to od razu musisz napisać tekst typu "wypie*dalaj". Zastanów się.

Opublikowano

Wielkiego inteligenta? Raczej chciałem zachować jakikolwiek poziom rozmowy, no ale cóż. Po drugie jeżeli kogoś nie lubisz,to od razu musisz napisać tekst typu "wypie*dalaj". Zastanów się.

Po tym jak napisał, że Cię nie lubi, dalej drążyłeś temat. Wstawiasz screena z rozmową po to, by sobie ulżyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...