Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do zmiany IP

Sekultu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w Temacie, poszukuję programu do zmiany IP, aby oglądać video w internecie (na walutę premium 1video się wlicza).

Próbowałem na:

AoL-Nie działa mi

TunnelBear-nie działa mi.

RealHideIP-nie działa mi.

I inne programy, które są "popularne" w sieci.

Może Macie jakiś program, który zmienia IP. Napiszcie! Odwdzięczę się likami :)

Opublikowano

@UP

Już sprawdzam, zaraz dam odpowiedź ! :)

@edit

Program nie działa, piszę coś o prawach moich, a potem że źle zainstalowane (zrobiłem tak jak mi kazali na stronce)

@Topic

Piszcie Dalej, wybiorę najlepsze programy, które najszybciej i najpłynniej chodzą :)

Opublikowano

@UP

Video w Polsce w tej grze jest 1 na 1000. Więc poszukuję programu, które zmienia IP. Mam IP stałe, Internet Radiowy :)

Opublikowano

@UP

Czytaj: Mam Internet Radiowy, a potrzebuję do zmiany IP na inne kraje, ponieważ na Polskim jest mało Video :)

Opublikowano

@UP

Tak, tak...

Działa działa, tylko zrobić nie umiem? Nie jestem zielony w programach i nie moja wina, że mi nie działa. Robiłem wszystko po swojemu na początku,a potem jak na stronie internetowej I gówno.

Proszę o nie spamowanie w temacie, tylko podawanie programów!

Opublikowano

@2UP

Mi nie działa.

@UP

HideMyAss-nie działa mi.

TOR-Po włączeniu, wyłącza się.

Nic nie działa, wszystko ma bugi i jest złe. Wszystko samo się psuje i blokuje. Samo się wyłącza!!

Zastanawiałeś się może... nad swoją winą? Nie zdziwił Cie fakt, że na 7 podanych rozwiązań, żadne nie Ci nie działa?

Opublikowano

@UP

Nie nie zdziwiło mnie to, bo połowę programów na necie już nie działa? Do tej pory działały mi 3 programy, a od wczoraj wieczora żaden :) A nic nie updatowałem, ani pobierałem :)

Opublikowano

@UP

Nie nie zdziwiło mnie to, bo połowę programów na necie już nie działa? Do tej pory działały mi 3 programy, a od wczoraj wieczora żaden :) A nic nie updatowałem, ani pobierałem :)

Radiówki mają przeważnie Zewnętrzne IP więc raczej nie zmienisz :)

zadzwoń do Dostawców neta i po proś o zmiane IP ( nic nie kosztuję ) wiem bo sam tak IP zmieniam

Nima :rolleyes:

Opublikowano

@UP

Mój tata pracuje w tej firmie, i z tego Co wiem musieliby mi MAC i kartę internetową zmienić a to są koszty. Dobra Temat do zamknięcia :) Dzięki za odpowiedzi. Każdy ma ilke :)

Opublikowano

HOT SPOT SHIELD

http://www.hotspotshield.com/en

CYBER SGOST znacznie lepszy. ale ja uzywam Hot Spot Shield i wszystko ladnie dziala. Ale latwiej wykryc Ukryte prawdziwe IP. Mimo tego raczej HSS VPN. :)

Pomoglem daj Like :D

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...