Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizyka i test

Francois

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem mam raz w tygodniu fizyke i tak pani nam zapowiedziala test ale tak dziwnie ze malo kto zrozumial mial on byc 22 marca ale wtedy nie bylo pani ok 29 marca takze nie bylo pani no i swieta 5 kwiecien takze nie ma pani no i jutro jest 12 kwiecien jak myslicie zrobi nam test czy nie nie chce mi sie uczyc strasznie ale wedlug mnie powinna nam go zrobic za tydzien bo moglismy juz o nim zapomniec.

Opublikowano

Jeżeli jest chamska i ją, że tak powiem wkurwiacie, to zrobi. A jak gościowa jest dobra, da się z nią pogadać to spróbujcie przełożyć i niech jeszcze jedno powtórzenie zrobi ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Zrobi kiedy będziecie najmniej się spodziewać :D a wytłumaczy to tym ,że "mieliście to już umieć " u nas w technikum niestety tak jest ...
Wiec dobra rada naucz się teraz .

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Jeny, jeśli was lubi to raczej nie zrobi. A jak będzie chciała to jej powiedzcie jaka jest sytuacja.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Prawda jest taka, że ma prawo zrobić ten test, bo go zapowiedziała i mogła od Was wymagać tego, żebyście byli na niego przygotowani. ;) Jednak żadne z nas nie siedzi w głowie Waszej nauczycielki i naprawdę nam jest ciężko określić czy zrobi Wam ten sprawdzian, czy nie. :)

Opublikowano

to nie mozesz się nauczyć ? fizyka dla mnie to czarna magia , w szkole to gówno robimy same regułki zero zadań , a i tak mam 4

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...