Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak zrobienie strony to taka trudna rzecz.... U nich wygląda to tak:

-Robimy serwa ?

-Taa jasne wgramy i edytujemy trochę pliki i będzie gitara :) tydzień max i będzie zrobione :)

- Zaczekaj trzeba stronę zrobić to najważniejsza rzecz :> Aaa no fakt, albo przed startem się dokończy przecież zostało 20% co to dla nas.

IDcncno.png

Opublikowano

Robimy reset i dajemy reje . :) :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Proszę o nie spamowanie. Zacznę dawać po prostu blokady pisania postów i będziecie mieli problem.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tulina będzie zmienione, bo od nich strona wykupiona zaraz serwer będzie.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

dlaczego na stronie glownej rescariamt2.pl pisze "Tulina.pl"? :D wpadka

Ponieważ stronkę kupili właśnie od nich? Takie trudne jest czasami pomyśleć, rozumiem ktoś może nie ogarniać, ale są jakieś granice spamu oraz głupoty, które zostały przekroczone już dawno tutaj.

Serwer zaraz będzie działał, chcesz wiedzieć co 5 sek co się dzieje, bo są tu tacy, to wbij sobie na ts3 nawet jak nie masz mikro będziesz słyszał co gadają i będziesz wiedział.

Opublikowano

Start na którą przewidywany?

Niby za co 5 % jak to mój drugi post w tym temacie? Diabeł, pomyślunku troszkę.

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Jeśli abs będą wynosić 20% to nawet tutaj nie wchodze gdyż na pvp będzie się liczyć tylko szycie. Body i dagger to będą jedyne postacie do pvp.

Zastanówcie sie admini czy warto xD

Z metków 85+ dropi rekawica zdejmowana na 3h czy zwykla na 2?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ponieważ stronkę kupili właśnie od nich? Takie trudne jest czasami pomyśleć, rozumiem ktoś może nie ogarniać, ale są jakieś granice spamu oraz głupoty, które zostały przekroczone już dawno tutaj.

Serwer zaraz będzie działał, chcesz wiedzieć co 5 sek co się dzieje, bo są tu tacy, to wbij sobie na ts3 nawet jak nie masz mikro będziesz słyszał co gadają i będziesz wiedział.

Dobrze spinatorku.Jest to mój 2 post w tym temacie , więc jak mnie uważasz za spamera to się gruubo mylisz.Poprostu wyrazilem swoją opinię.Byłem na tsie , powiedziałem pare słow za dużo i dostałem banika od jakieś pani na 8h.Jeżeli masz pisać takie posty to zamilcz.Tak wiem kolejne 5% kochany moderatorku.

ps.Tym razem też będziesz się kręcił obok administracji aby dostac fmsa +9??na każdym serverze cie widzę i masz 0 do powiedzenia :<Lepiej nie cwaniakuj i idź już na tsa obrabiać im tam 4 literki , zeby dostac jakiegoś gma zajmującego się przestawianiem broni u handlarza

Opublikowano

Jeśli abs będą wynosić 20% to nawet tutaj nie wchodze gdyż na pvp będzie się liczyć tylko szycie. Body i dagger to będą jedyne postacie do pvp.

Zastanówcie sie admini czy warto xD

Z metków 85+ dropi rekawica zdejmowana na 3h czy zwykla na 2?

Rekawica bedzie na start bodajze , nie bedzie dropila ani u npc.

A co do pvp , jesli beda nawet 20% napewno wszystko jest dopasowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...