Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LaFaR

Czy Zagrasz na Serwerze?  

800 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Oczywi??e ?e Tak.
      657
    • Nie.
      143
  2. 2. Zostawi? 20% Absy czy zmieni? na 15%?

• Zostawi? 20%
      159
    • Zmieni? na 15%
      180
  3. 3. Chcecie reset kont i od pocz?tku rano?

• Tak..
      176
    • Nie..
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z mapka na 95lv? Na Tu i Az były same problemy z tą mapką - lagi masakryczne, nie dało się wgl grać. I jakie ulepki są na eq + 100lv? Na każdy item trzeba łuske + szpon 2x ?

lagi na mapie od 95 to nie wina serwera tylko PC gracza :)

jak masz słaby PC do podmień sobie textury na psy i będzie OK : )

na razie mam tylko 4 błędy

1. z metków na 90 lvl lecą tylko 1-2 itemy a z metków na 85 po 5-6

2. wywala Clienta przy TP do M1

3. av1 pisze że od 75 a można wejść na 70

4. dodać drop przepustek na mape od 95 bo dropią tylko na mape od 120 ( ubiłem 9 metków )

Nima :rolleyes:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mały Błąd 1 zbroji na woja Nie ma. :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

zrobcie ze skille na 17pkt same wchodza na g lub p bo odrazu all na p to głupie i przez to nie zagram

tez jestem zwolennikiem 17 i pozniej P ale mysle ze tutaj to niema znaczenia bo ten 105 w miare szybko sie nabije wiec by sensu troche to nie mialo

Opublikowano

Strona off, bo poprawki są rozumiesz ?

Opublikowano

O_o Kur.. ;d czekałem na takiego serwa wkońcu jest !!!!!! No Polecam go na 100% ! Administracja widac Ogarnięta w 100% prezka pieknie, Graficy Doświadczeni Nie no Przecudnie a Start wypali na 100% :D Daje moje słowo zabezpieczenia napewno są... POLECAM GO JESZCZE RAZ KTO NIE ZAGRA TO NIECH ZAŁUJE I IDZIE NA TE HARDY ... ;d haha :D

Ps: Wymarzony mój serwer i zapewne tylko nie mój !!!

Opublikowano

Administrator Gry- [GA] LerneN

Technik, osoba która jest odpowiedzialna za całość gry, forum, ts oraz plików serwerowych.

hahaha Sagaris GA pzdr Powodzenia - Nie polecam :)

479f7bd727c6a.png

Opublikowano

Administrator Gry- [GA] LerneN - przemyśleliście swoją decyzję ?. Wam też zrobi reklamkę na yt ; d Wszystkim to oferuje

SagariS widzę powodzi ci się , ale nie pozwolę zniszczyć reputacji temu serwerowi

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

O_o Kur.. ;d czekałem na takiego serwa wkońcu jest !!!!!! No Polecam go na 100% ! Administracja widac Ogarnięta w 100% prezka pieknie, Graficy Doświadczeni Nie no Przecudnie a Start wypali na 100% :D Daje moje słowo zabezpieczenia napewno są... POLECAM GO JESZCZE RAZ KTO NIE ZAGRA TO NIECH ZAŁUJE I IDZIE NA TE HARDY ... ;d haha :D

Ps: Wymarzony mój serwer i zapewne tylko nie mój !!!

Spokojnie , bo ci jedynki wylecą.

Jeszcze się możesz zawieść, uwierz mi : )

Na serwer wbiję , nic innego na razie nie startuje więc nie ma co ; >

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Administrator Gry- [GA] LerneN

Technik, osoba która jest odpowiedzialna za całość gry, forum, ts oraz plików serwerowych.

hahaha Sagaris GA pzdr Powodzenia - Nie polecam :)

Hah SagariS nie jest w teamie ,więc nie pisz głupot !

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Hah SagariS nie jest w teamie ,więc nie pisz głupot !

Dostałem takie informacje , ale przepuszczam że jest to prawda ,co do reszty administracji 0 zastrzeżeń

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Spokojnie , bo ci jedynki wylecą.

Jeszcze się możesz zawieść, uwierz mi : )

Na serwer wbiję , nic innego na razie nie startuje więc nie ma co ; >

Hehe Spokojny jestem, poprostu się ciesze ,że wkońcu jakiś easy godny zajebistej uwagi a nie te przereklamowane Hardy ....

Opublikowano

Dostałem takie informacje , ale przepuszczam że jest to prawda ,co do reszty administracji 0 zastrzeżeń

To mylisz się :) na Tuor SagariS nie był do naszej dyspozycji ,a tutaj zachowanie tej osoby nie jest takie . LerneN jest zawsze do naszej dyspozycji ,pomocny i wogóle ZAWSZE MOŻNA na niego liczyć .

Opublikowano

Nie ciesz się , tak bo możemy dostać takie Ddosy że serwer będzie przenesiesiony na inną datę, serwer to pół sukcesu.

Opublikowano

strona off ? :D

TAK :) poprawiają drop itp ,a ze stronka też pewnie coś robią .Zmieniają domenę pewnie na .pl /

Opublikowano

Nie ciesz się , tak bo możemy dostać takie Ddosy że serwer będzie przenesiesiony na inną datę, serwer to pół sukcesu.

To będzie lipa jak nie dacie rady z Ddosami :/ Tuor miał ddosy ale stał bez przerwy .

Opublikowano

i chuj bombki strzelił -.-

Nima :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...