Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak uzyskać darmowy kod na 48h [Xbox Live]

Gość P0L1SH_Eagle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak szybko ?

kiedyś przez rok były i sie nie kończyły ;/

Kiedyś nie były tak popularne. Ludzie brali po kilka co jakiś czas.

Aktualnie na allegro można znaleść aukcje gdzie ludzie sprzedają po 1000 sztuk kodów.

Ale pewnie niedługo będą : )

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak coś to kody już działają ja kilka se wygenerowałem w tamtym tygodniu ^ ^

P.S Za to nie można bana dostać bo równie dobrze możesz to nabywać ze sklepu a Microsoft nie ma dowodu jakie jest źródło tych kodów.

P.S 2 - Ja zauważyłem że jak się kody skończą to im to zajmuje koło kilku miechów żeby je zestockować cierpliwości ludzie ^_^

Opublikowano

Jak coś to kody już działają ja kilka se wygenerowałem w tamtym tygodniu ^ ^

P.S Za to nie można bana dostać bo równie dobrze możesz to nabywać ze sklepu a Microsoft nie ma dowodu jakie jest źródło tych kodów.

P.S 2 - Ja zauważyłem że jak się kody skończą to im to zajmuje koło kilku miechów żeby je zestockować cierpliwości ludzie ^_^

Pokaż mi w jakim sklepie kupisz kody na Xbox Live 48h, które nie zmieniają konta na status Gold, tylko umożliwiają granie multiplayer ? : )

Opublikowano

Ups mała wpadka hehe ... Myślałem że kody 48H też można kupić w sklepie :unsure:

Zazwyczaj także są te kody rozdawane z grami więc wiesz :)

Opublikowano

Pokaż mi w jakim sklepie kupisz kody na Xbox Live 48h, które nie zmieniają konta na status Gold, tylko umożliwiają granie multiplayer ? : )

Nie wiem czemu ale jak się wpisze te kody to można uruchomić programy typu Internet Explorer itp które wymagają już Golda. I mi się wydaje że te kody 48h dają właśnie tego Golda ale on nie jest wyświetlany.

Opublikowano

Kod zmienia status na "Gold" ? Szczegolnie zeby mozna bylo sciagac te darmowe gry tylko o to mi chodzi,

Nie zmienia.

Konto nadal posiada status Silver, tylko z możliwością grania multiplayer itd.

Opublikowano

Mam problem wpisuje kod poprawnie wyskakuje kod

potem zakładam nowe konto i wpisuje znowu kod poprawnie wyskakuje error i dopiero następnego dnia mogę wpisać kod i wyskakuje TRIAL

Opublikowano

ja nie mam tej gry do ściągniecia co zrobić ?

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Ludzie Shiniox mówił to nie zmienia statusu konta na GOLD tylko silver z możliwością gry multiplayer !!! Czyli nie będziecie mogli pobierać tych gier co są za darmo w xbox live gold !

@edit

aa Tobie chodziło o tą grę do pobrania. Sprawdz czy, aby napewno zmieniłeś region na japan. I jeszcze raz dobrze poszukaj.

1921.png

Opublikowano

mam wszystko tylko że wszystko ładnie przepisuje te captcha jako cyfry i nic

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Udostępniłby ktoś jeden kod na pw. Będe dawał przez tydzien po 10 lików dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...