Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tp do Pk Elitemt2

focusq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, mianowicie kilka dni męczyłem się żeby ogarnąc moda bo nie mogłem się tepac na pk iż wywalało mnie z całego moda, przez co grałem na normalnym packu elitemt2.

W końcu znalazłem dobrą instrukcję dzięki której mogę wchodzic na pk itp. ale nie wiem czemu jak chciał bym tepnac drugiego chara na pk bądź av2 to nie ma żadnych reakcji.

Czy ktoś wie czy da się coś z tym zrobic? Jeśli tak będę wdzięczny.

A jeśli ktoś ma problem z modem że jak chce się tepnac na pk bądź inne mapki za pomocą moda i wywala go całkowicie, to zrób tak:

1.Wypakuj bądź zainstaluj clienta elitemt2.

2. Następnie zainstaluj bądż wypakuj moda do tego folderu gdzie macie elite.

3 Ściągnij to: http://www19.zippyshare.com/v/41793663/file.html

4. Wypakuj pliki które znajdują się w paczce do folderu w którym mamy clienta i moda.

Cieszymy się mapami i każdą nowością które zostały dodane w ostatnim czasie.

Opublikowano

Mistrzu zablokował TP tzn wina jest od strony serwera wgrali zabezpieczenie dzięki któremu nie idzie już Tepać osób o mniejszym lvlu na mapkę nieadekwatną to danego lvla :) Podsumowując skończyło się El Dorado ;) z tepaniem osób na PK czy SD i nic na to nie poradzisz :)

To samo z ulepszaniem eq w DT czy dropem w świątyni robisz 1 lvl gildii idziesz podropić zabijasz 1 moba i masz od razu 20 lvl gildii , po prostu wielki banał :)

Opublikowano

aha, dzięki za odpowiedź.

Z gildią ja mam 20 albo 11lv max ;/ i nw o chuj biega ze tak sie wyraze, zrabali troche gre :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...