Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fakeit.biz

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po starym bugu na RP storna fake it ... zostala wyl ale znowu dziala LINK;fake-it.biz/?data=de i mam do was pytanie moge ja jakos wykorzystac zeby np kupic jaka walute w obojetnie jakiej grze?

Opublikowano

Mi nie działa jak daje na niemmcy. Po wypełnieniu wszystkiego na stronie paypal przenosi mnie na stronę jakiegoś niemieckiego banku

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Co robi ta strona? Jak na nią wchodzę to widze jakies numery, maile i banki. Co z tym da sie zrobic?

Co robi ta strona? Jak na nią wchodzę to widze jakies numery, maile i banki. Co z tym da sie zrobic?

Opublikowano

Wiekszosc tych kont chyba została już zablokowana lub zużyta przez innych, nic innego jak próbuj, p.s. ze snurf konta bo permy już poleciały .

Opublikowano

kurczę kiedyś była podobna strona i to naprawdę działało.. Tutaj starałem się dokładnie przepisać wszystkie dane, lecz za każdym razem błąd, a szkoda :/

Nie chodzi w tym wypadku do wykorzystywania league of legends ale inny gry a nie mało takich z usługą PayPal

Opublikowano

awergio : gimbaza tego nie zrozumiesz + polak , jak można za darmo to i przestępstwo robią...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Bug już nie działa, więc nie ma co próbować :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...