Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Innego bota od RedBot

Kodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Istnieje coś lepszego od RedBota? Denerwuje już mnie to gówno, chciałbym zmienić na coś lepszego, mniej denerwującego.

Żeby się dało ustawić normalnie TARGETING, bo tutaj jak nie urok to sraczka. Albo nie zaznacza potworków, albo nie bije z sd, albo leczy się jak szalony, albo w ogóle. Zobaczy potworka od razu spamuje exura gran. Dziękuje za takie gówno.

Opublikowano

masz za słaby komputer do tego bota (potwierdzone info, mam to samo)

od siebie polecam ibota (30zl/mc) lub bbota (12zl smsem/miesiac)

Opublikowano

Za słaby komputer? Ehh... Nie wiesz co mówisz.

intel i5 2500k

msi gtx 560ti

4gb ramu

Powinno starczyć, nie chce patrzeć mi się na pudełko płyty głównej, bo na pamięć nie znam.

Na realu wszystko chodzi jak powinno, tutaj same denerwujące rzeczy.

Opublikowano

Redbot nie jest zły.

Poprostu nie potrafisz go skonfigurować + doszły ostatnie problemy z dośc problematycznym patchem tibi !!
Wystarczy troche ogaru.

Boce od 2 miesiecy na BBocie ale też developer męczy się z updatem i wolnym czasie postanowiłem się pobawic crackiem do redbota (czy działa ;D)

Opublikowano

Nie umiem go ustawić powiadasz?

Na RL ustawiałem go z 4 razy - work good, wbijam na otsa, z tymi samymi ustawieniami (zmieniłem tylko nazwę potworka) i nie działa, zonk?

No sorry, ewidentna wina bota. Jak ustawiałem w Tools żeby biło mi z SD, zawsze gdy zaznaczę, również nie działało. Nie wiem co z tym jest, ale albo działa targeting, albo działa tools. Jedno albo drugie.

Opublikowano

Platny?

Darmowy?

Jak ustawic?

Wykrywalny?

Darmowy nie będę się wypowiadać czy wykrywalny wbiłem 90 najta kolega wbił 20 i dostał delete a jak ustawić poczytaj

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...