Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CO DO BALMORY

szymon10152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam pytanie do balmory , Posiadam tam 130kkk , i Pytanie jest czy warto grac dalej na niej czy tez wymienic eq Na Solara metin PL . I pytanie do Was na oko za 130kkk na balmorze co bym dostal Na solarze? . z Gory dzieki Like polecą :)

Opublikowano

Ja bym bardziej polecal na eq na Solar 100% wiecej wartosci maja :), usun to ze sie wymienisz bo ci zamkne temat xD

A moglbys mniej wiecej napisac co za te 130kkk bym dostal:P

Opublikowano

10kkk to jest 100zł na allegro . Więc jakbyś to wszystko sprzedał i kupił eq na pl'u byłbyś ustawiony do końca gry lub jeszcze na kilka innych postaci.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

EQ na PL'u jest nadal drogie więc nie mów ,że ustawiłby się do końca gry :D

Ew. z eq do mixu. Jaką postać masz na tym PL'u? Grasz od początku czy masz jakiś lv. konkretny?

Opublikowano

Wymieniaj i graj na Solarze, teraz pytanie.

Jaką postać masz na Solarze ?

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

EQ na PL'u jest nadal drogie więc nie mów ,że ustawiłby się do końca gry :D

Ew. z eq do mixu. Jaką postać masz na tym PL'u? Grasz od początku czy masz jakiś lv. konkretny?

Ale on mógłby przy teraźniejszych cenach naprawde sie ustawić do końca gry. Chłopie toż to jest 1300 zł z tych 130kk , weź pod uwagę to że stalki +9 to teraz nic bo dropią na tych nowych mapach + to samo bronie na 75 .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ale on mógłby przy teraźniejszych cenach naprawde sie ustawić do końca gry. Chłopie toż to jest 1300 zł z tych 130kk , weź pod uwagę to że stalki +9 to teraz nic bo dropią na tych nowych mapach + to samo bronie na 75 .

No w sumie to racja :) Przez te Aktualizacje na prawdę można się ustawić.

Tylko szkoda ,że popsuli tak tę piękną grę jeżeli chodzi o rywalizacje i osiągnięcia.

Wracając do tematu potwierdzam ,że opłaca się wymienić i najlepiej zagraj sobie od początku jakąś postacią np. Szamanem Healerem/Surą BM. Świetne są do PvP.

Jeżeli będziesz miał problem dotyczący kim zagrać zapraszam Cię tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Opublikowano

130kk na balmorze to grosze, dużo byś nie dostał co prawda ale pewnie za jakąś postac lub eq na +/- 30lvl byś się wymienił. Graj na solarze, wiadomo bo to globalny i wiekszy zysk masz z tego pozniej i ciekawsza gra na pewno :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

130kk na balmorze to grosze, dużo byś nie dostał co prawda ale pewnie za jakąś postac lub eq na +/- 30lvl byś się wymienił. Graj na solarze, wiadomo bo to globalny i wiekszy zysk masz z tego pozniej i ciekawsza gra na pewno :)

130kkk ... " K K K " A co do postaci gralbym od nowa ;P 130kkk to 1.3k zl wiec nie mow ze nie duzo hehe

Opublikowano

To na spokojnie sobie wybierz klasę jaką najlepiej Ci się gra i będziesz się rządzić :)

Ja bym zagrał osobiście Daggerem/Healerem Gdyż PvP i exp tymi postaciami nie są najgorsze :)

Rozsądnie oczywiście inwestuj te pieniądze.

Opublikowano

To na spokojnie sobie wybierz klasę jaką najlepiej Ci się gra i będziesz się rządzić :)

Ja bym zagrał osobiście Daggerem/Healerem Gdyż PvP i exp tymi postaciami nie są najgorsze :)

Rozsądnie oczywiście inwestuj te pieniądze.

Zastanawialem sie nad surą WP , sura wp z skilami ostrze/strach/palec/rozpo + eq na ludzi nie jest zly ;) a WP mi sie dobrze gra :D

Opublikowano

No to tylko zależy od Ciebie kolego czym Ci się najlepiej gra :)

Ja tam jeżeli o mnie chodzi wolę grać Healerem/Daggerem.

Najlepiej jak kupisz na początek :

-Zbr 18lv.

-Bron na 30lv.

-Tarcza 21lv

-Kolce (Zależy kim chcesz grać bo jak WP to Ebo/Złote/Bialego Złota/Nieb.łez)

-Wisior na 1lv,buty też,bransa srebrna lub 1lv.

Byle by eq miało coś na PŻ i będzie świetnie.

Opublikowano

No to tylko zależy od Ciebie kolego czym Ci się najlepiej gra :)

Ja tam jeżeli o mnie chodzi wolę grać Healerem/Daggerem.

Najlepiej jak kupisz na początek :

-Zbr 18lv.

-Bron na 30lv.

-Tarcza 21lv

-Kolce (Zależy kim chcesz grać bo jak WP to Ebo/Złote/Bialego Złota/Nieb.łez)

-Wisior na 1lv,buty też,bransa srebrna lub 1lv.

Byle by eq miało coś na PŻ i będzie świetnie.

Trute +9 sr 38 juz mam^^

Opublikowano

No ale ja mówiłem o początkowym Ekwipunku na start by zainwestować mądrze te pieniądze ,które posiadasz ;)

Czy temat jest już rozwiązany?

Eq na start kupie , a trute juz mialem Tak temat do zamkniecia dziekim Wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...