Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ignorowanie w statusach.

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zablokowałbym kilka osób, jednak lepiej ćwiczyć cierpliwość. Ja jestem na nie, bo zapewne pojawią się na początku jakieś bugi i nawet nie wiem, czy jest to możliwe (jest dużo opcji tam i może się konstrukcja popsuć).

Opublikowano

Zablokowałbym kilka osób, jednak lepiej ćwiczyć cierpliwość. Ja jestem na nie, bo zapewne pojawią się na początku jakieś bugi i nawet nie wiem, czy jest to możliwe (jest dużo opcji tam i może się konstrukcja popsuć).

Wiadome jedno, ze kazdy zablokowalby napewno jedna osobe.

Na tak, przynajmniej ludzie na forum troche ochlona.

sstwc.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli komuś przeszkadzają stausy wystarczy ich nie czytać lub ukryć “panel boczny“. Jak dla mnie obojętne czy zostanie to wprowadzone.

Lepiej całkowicie zlikwidować statusy, ponieważ nie ma w nich nic wartościowego, tylko spam, trolling, spiny i hejty.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli komuś przeszkadzają stausy wystarczy ich nie czytać lub ukryć “panel boczny“. Jak dla mnie obojętne czy zostanie to wprowadzone.

Lepiej całkowicie zlikwidować statusy, ponieważ nie ma w nich nic wartościowego, tylko spam, trolling, spiny i hejty.

Załóżmy, że ktoś rozdaje za darmo resztki z PSC, a druga osoba ich potrzebuje i to bardzo. Z powodu jednego trolla, który nie wiadomo kiedy napisze status, będzie ukrywał pasek z statusami i straci korzyść?

@topic

Jeżeli jest taka możliwość, to proszę o dodanie takiej opcji.

QtiV6xY.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Załóżmy, że ktoś rozdaje za darmo resztki z PSC, a druga osoba ich potrzebuje i to bardzo. Z powodu jednego trolla, który nie wiadomo kiedy napisze status, będzie ukrywał pasek z statusami i straci korzyść?.

Marny argument, ponieważ wszelkie działania typu “oddam“, “sprzedam“ lub “wymienie“ są zabronione na forum. Wobec czego taki status zostanie usunięty.

Po za tym przytoczona przez Ciebie sytuacja zdarza się bardzo rzadko.

1294477714-U1.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...