Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zbanowanie

wojtek14560402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ZA.

User myśli, że jest nietykalny i wszystko mu wolno, na prawo i lewo obraża ludzi.

+

Przyda mu się, jak trochę wyjdzie na dwór, jak dostanie bana, bo tak to psuje sobie życie siedząc 24/7 i nie ma przez to znajomych..

Opublikowano

To był cytat i skąd wiesz, że było to skierowane w jego stronę?

Ja jestem przeciw banicji.

Przypatrz się uważnie jest tam "Xanter Pierdol się" to jest cytat ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Znacie don Kichota? Polecam fragment walki z wiatrakami. Tak jak on nic nie zdzialacie więc zabawie się w Sanczo panse i mowie wam skończcie, bo to nie ma sensu.

....

Opublikowano

Ja go nie cierpię ale trzeba mieć troszkę Honoru...

Jestem oczywiście na nie. dlaczego?

jak wspomniałem go nie cierpię ale nie powinno się komuś życzyć bana, do tego nakłanianie kogoś do zbanowania.

Od tego jest Administracja.

Pomyślcie jak by na was ktoś tak pisał tematy o zbanowanie, gdyby taka zasada panowała to by zbanowane było 3/4 forum.

@Rozumiem jak ktoś łamie regulamin tutaj to też mamy ale od czego jest pw do GM? jak ktoś tak bardzo chce kogoś bana.

Dla mnie to jest chamstwo robić takie tematy.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja go nie cierpię ale trzeba mieć troszkę Honoru...

Jestem oczywiście na nie. dlaczego?

jak wspomniałem go nie cierpię ale nie powinno się komuś życzyć bana, do tego nakłanianie kogoś do zbanowania.

Od tego jest Administracja.

Pomyślcie jak by na was ktoś tak pisał tematy o zbanowanie, gdyby taka zasada panowała to by zbanowane było 3/4 forum.

@Rozumiem jak ktoś łamie regulamin tutaj to też mamy ale od czego jest pw do GM? jak ktoś tak bardzo chce kogoś bana.

Dla mnie to jest chamstwo robić takie tematy.

A dla mnie lizanie to pedalstwo

"Legalizować pedalstwo to najgorsza z opcji

Może jeszcze, kurwa, dacie cwelom prawo do adopcji?" pozdro :D

Zresztą ten osobnik to jest wyjątek. Na nikogo innego bym nie głosował aby zbanowano. On aż się prosi o tego bana.. spamuje w statusach i prowokuje.. przykład ?

yr04lh.jpg

photo261314.png

Opublikowano

A dla mnie lizanie to pedalstwo

"Legalizować pedalstwo to najgorsza z opcji

Może jeszcze, kurwa, dacie cwelom prawo do adopcji?" pozdro :D

Zresztą ten osobnik to jest wyjątek. Na nikogo innego bym nie głosował aby zbanowano. On aż się prosi o tego bana.. spamuje w statusach i prowokuje.. przykład ?

yr04lh.jpg

To napiszcie z tym do Globala, a nie robicie takie tematy

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Postanawiam się również wypowiedzieć na ten temat.

Wiem, iż to jest trochę inny przypadek ale pomyślcie jakby na każdego użytkownika tego forum składać sugestię aby go zbanować i co z tego wyniknie?

Należy pogodzić się z tym, iż na tym forum są ludzie inteligentni i ludzie mniej inteligentni. No niestety musimy się z tym pogodzić.

Jednakże zauważyłem, iż demokracja na tym forum ma coraz mniejsze znaczenie i to mnie niestety martwi.

Nie obrażając nikogo, a myśląc logicznie uważam iż to trochę nie w porządku iż użytkownicy tego form dostają rangę za talent i to jest swego rodzaju dyskryminacja, bo każdy z nas chciałby dostać ową rangę bo jest to swego rodzaju wyróżnieniem z pośród ponad 700 tys. użytkowników ale nie możemy bo nie umiemy śpiewać.

Rozumiem, jeszcze żeby ta piosenka była skomponowana trudną pracą, ale niestety jak to słucham niestety dostrzegam innych wniosków.

Reasumując połowa tego nie przeczytała co napisałem... ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Sugestia odrzucona.

Decyzję, czy Skrander zostanie zbanowany czy nie, podejmować będzie administracja, nie wy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zastanawia mnie jak wielkim idiotą trzeba być, by wpaść na pomysł takiego tematu? Mam tylko nadzieję, że to tylko wynik WIELKIEJ nudy, a nie początek jakiejś choroby. Teraz takie przerażające kolejki w NFZ'cie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...