Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zbanowanie

wojtek14560402

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK

za samo zachowanie

Opublikowano

Szanuję decyzję Administracji, jednak według mnie to jest lekka przesada. SkrandeR rządził się w dziale Metin2, gdzie każdego przekonywał do siebie i dodatkowo zmyślił wiele bzdur na mój temat w 'czterech kątach' moderatorów. Potem sprawiedliwości stało się zadość i wyleciał, po czym założył swoje forum (któreś z kolei), które było kolejną kopią MPCforum. Coś nie wyszło i użytkownicy zaczęli odchodzić z tamtego portalu i wracać do Nas. SkrandeR poczuł się nie za dobrze, dlatego napisał do ... - wilczą kartą miało być napisanie piosenki, którą pisał, jak sam się przyznał, niecałą godzinę! Nie mówię już o rzeczach wypisywanych na PM przez tego użytkownika - kilka przykładów podano wyżej. Chwalił mi się nawet, że ja już kończę z MPC, a on wraca do działu Metin2. Tak, udało mu się i jedynie Seldek pomyślał o tym, aby napisał esej, ale przecież on nawet języka polskiego nie opanował na tyle, aby wiedzieć czym jest esej. Nie chcę tutaj hejtować, wyzywać, ale trochę prawdy się przyda, bo to trochę dziwne, że osoby, które zrobiły o wiele więcej nie mają teraz nawet exModa...

Opublikowano

Za tą bandę debili powinien wylecieć z tego VIP'a i skończyć z banem 7dniowym, lecz takie teksty poszły z jego strony przez nacisk użytkowników na niego.

Ale to i tak nie zmienia faktu, ban za obrazę się należy.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...