Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj Body Informacje :) Help

Vicery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. moja sytuacja wygląda następująco... zacząłem grać wczoraj w metina na Orionie... kiedyś sporo grałem ale wszystko pozapominałęm...

Dostałem Bodego 55lvl z militarem

Skille: aura m3 wirek m2 berek m4

Eq: Rib +9 sr30 KD +3, zelek +9, okrągła tarcza +6, ebonitki +9, buty i naszyjnik 2k hp na 33 i 34 lvl, oraz branze 1000hp...

Mogę też brać od kumpla buffa 50lvl skile ma m5+

Mam dropka 35 z bizu 1.5k hp, smiertelką 2k HP +9 KD +4, zelka +9, oczywiscie ma boja i jest to woj body... aa no i fms +9 KD +3 sr 25

Misje na głównej postaci... (55lvl) na czysto tzn oddaje księgi 3 księgi oddam i pamiątki..

Proszę mi polecić... co robic.. na jakim lvl przerwe :) którym kontem zarabiac... jak najwięcej informacji ;)

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Zrób przerwe teraz.

I z tą postacią 55 drop na Sohan metki 55/65/pustynia metki 45/50+.

Jak zrobisz pamiątki możesz wbijać 75 i na mapki W DT.

W między czasie warto też skonczyć inne misje biologa; Maty, konary =,=

Opublikowano

Teraz masz idealny czas na przerwę by Aure zrobić na G na 55lv. Berek zostaw na m10.

Co do zarobku to najbardziej opłacalne będzie zarabianie w m2 na metkach lub idź na Dolinę koło świątyni jeżeli dasz radę z tymi metkami.

Opublikowano

Nic lepszego!

Body 55 z militarem do maszynka do zarabiania :)

Jeśli masz do zorganizowania więcej czasu, to masz przeróżne sposoby na zarobki :)

EQ na bodziaku masz w miarę, myślę, że spokojnie ogarnąłbyś metki 50/55. Tym 35 oczywiście M2 w wolnych chwilach.

Jeśli dodatkowo pożyczysz sobie tego buffa, możesz wybrać się na trudny loch małp.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Body z militarem może dużo zrobić, ale te skille ehh :/. Zrób teraz przerwe i wbij Aure na G+ i berka m10 lub G. Na te ku zarabiaj swoim 35lv na pustyni a 55 lv na dolinie, pustyni i sohan. :) Możesz również w m2 bić metki tym 35lv ale nie za często leci KU

1 Post [V]

10 Postów [V]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

250 Postów [X]

Opublikowano

no to elegancko :) wiem co mam robic... zrobie przerwe dopóki nie zrobie Q na czysto i Skilli na G... No i będe zarabiał przy okazji już na jakiegoś boga +9 KD +4 2khp i inne... a jaką broń po ribie kupic? wiem że dla bodego fms lepszy ale ja z konia będe bił...

Opublikowano

Poniewaz pomiedzy G a P nie ma za duzej roznicy, a potwory zadaja Ci na P o wiele wiecej obrazen niz n G. A poza tym z berkiem na G/M10 bedzie Ci lepiej szlo w pvp.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Tą postacią 55lvl zarabiaj na Sohan. Na metkach diabła jest na prawdę dobry zarobek (kd +4, ku i szansa na kamola). Potem jak sporo zarobisz dopiero na 75 i piekło lub dt.

Opublikowano

a mam takie pytanko... jeśli ktoś tym kontem wbił 55 botem... to teraz jeśli gram już tydzień bez bota... mam szanse na bana ? juz zawsze będe zagrozony?

Opublikowano

Widzę, że masz EQ i buffa. Proponuję Ci wbić 75lv, kupić jakąś trutke 20sr+ i iść na metki 70 w DT (możesz tam siedzieć cały dzień, i masz taki zarobek :))

Jeśli nie chce Ci się wbijać tego lv, polecam iść na metki w sohan / lesie dropić kamyki

Opublikowano

a wy co o tym myślicie? Wbic 75 i przerwa czy teraz przerwa... i czy 75lvl poradziłby sobie z moim eq

Teraz przerwa i jak zrobisz na eq na 75lvl to expisz dalej aż wbijesz taki lvl.

Okej :) Dzięki za rade

no ale jak z tym banem ? mam się obawiać?

Jeśli miną 2 tygodnie od używania hacków to nie. Po 2 tygodniach dowody się przedawniają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...