Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi dota

BrakUm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Otoz od ostatniej niedzieli mam lagi przy poruszaniu myszka w docie. Jezeli nie ruszam nic myszką nic sie nie dzieje gra ciagle chodzi itp . Jezeli porusze myszką robi sie 1-2 sek. freez. Wczesniej gra chodzila bez ani jednego laga teraz nie wiem co sie dzieje. Raczej nic nie instalowalem ani nie pobieralem syfu , komp jest czysty bo ostatnio czyscilem. Macie jakies pomysly ?

Komp:

Procek : AMD fx-6100 Six-Core Processor 3.30GHZ

RAM 8gb 1333 mhz

WIN7

Karta graf. Nvidia GeFroce GT 630

Podczas grania temp. kompa okolo 40stopni.

Nie mam pojecia co sie dzieje :/

Opublikowano

Hmm, otóż mam podobnie, zawsze gra mi chodziła pięknie oprócz przegrzewania laptopa (przed czyszczeniem nawet 100 stopni). Dzisiaj sb włączyłem w menu mi cięło, a podczas gry to wgl grać się nie dało a było 47 ms. Może to problemy valve?

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Wiecie co , wczesniej mialem podlaczoną myszke Razer deathadder , zmienilem na gowno za 20 zl i jazda dziala .......... Wtf ? xD sprobujcie podlaczyc inną myszke moze i wam pomoze :P Narazie gram ale wiadomo lepiej grac na deathadderze niz na gownie za 2 dychy xD

Opublikowano

Na codzień używam touchPad'a od laptopa i laguje, lecz gdy użyłem myszki bezprzewodowej nadal laguje więc nie wiem. Wziąłem sb wszystkie ustawienia graficzne na najniższe lecz wszystko jest niewyraźne itp to gra mi nie daje przyjemności praktycznie.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...