Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dwa TeamSpeak3 na jednym dedyku

ufo98765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musisz mieć 2 ip , odpalasz na innym porcie drugi ts i tyle , jedyne co to musisz zrobić z 2 ts tak samo jak z 1 ale zmienić nazwe folderu.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jaka zwała mam jeden ts3 nieprzerobiony z tymi portami, i jak wrzucam drugi z stworzonym ts3server.ini i edytowany start.sh na port 9980 to jak wpisuje xx.xxx.xx.xxx:9980 to w ogóle nie łączy a jak wpisze samo ip bez portu to łączy.

I nie mogę 2 serwerów ts3 odpalić jednocześnie, mimo że zą w innych folderach i przez innych użytkowników.

Jak to zrobić bo nie ogarniam.

Opublikowano

Nadal mam problem, odpalam jeden ts na porcie 9987 czyli standardowym i jest wszystko ok a jak odpalam drugi ts na porcie 9980 to już nie dziala i wywala błędy, weźcie pomóżcie mi to ogarnąć..
(potem wsadzę jakie to błędy bo w szkole jestem)

Opublikowano

Nadal mam problem, odpalam jeden ts na porcie 9987 czyli standardowym i jest wszystko ok a jak odpalam drugi ts na porcie 9980 to już nie dziala i wywala błędy, weźcie pomóżcie mi to ogarnąć..

(potem wsadzę jakie to błędy bo w szkole jestem)

A port masz odblokowany?

76561198001815076.png
Opublikowano

A nie lepiej na maszynie uzyskać Server Query i tam uruchomić drugi Virtual Server?

Bo jeśli chcesz na jednym dedyku, dwa TS odpalić, to będziesz potrzebować licencji kolejnej, ale już PŁATNEJ, bo inaczej twój adres wpadnie na BlackList i tyle będzie z twoich teesów -.-

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

aaa patrz to lipton, bo chciałem zrobić taki "hosting" se swojej maszyny dla serwerów TS3 (nie koniecznie dwóch, bo mogło by ich tam stać z 10 -20 xD)

Dzięki, już się za to nie zabieram, bo mnie nie stać by licencje do ts'ów kupować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...