Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z PEXEM

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co dokładnie nie działa? Po włączeniu serwera jest ten error czy po wpisaniu komendy?

Zmień PermissionsEx na permissions z oficjalnej strony bukkit.

PS. Zaraz sprawdzę plik

Podaj Permissions w code, a nie do pobrania czy coś.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jesteś pewien, że masz zgodne wersie bukkita i pexa ? Bo tutaj wywala NullPointerException po wpisaniu cmd, nie grzebałęś w plugin.yml ? Bo to nie wygląda na to, żeby było coś z plikiem permissions, tylko z samym kodem w cmd.

//gif w sygnie

Opublikowano

Błąd mi wywala po wpisaniu komendy. Ja myślę, że to musi być coś z plugami

Opublikowano

Zrób backup pliku permissions.yml usuń folder wraz z pluginem. Od nowa wrzuć i powinno działać, po utworzeniu automatycznie folderu podmień plik permissions.yml

Jeżeli to ci wywala po komendzie to daj screen z /plugins.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Tak dostałem odpowiedź i? Mi jest potrzebny poprzedni permissions.yml bo tam mam wszystkie id blokujące a kurde robić wszystko od nowa nie chce mi się.

Opublikowano

Masz usunąć .jar a permissions.yml zostawić. Na prawdę nie zrozumiałeś, tego co Ci napisaliśmy?

Ty jesteś tępy czy co ? Mu się zjebało permissions a nie plik .jar. Ma w uj linijek i nie chce mu się od nowa robić. Może nawet wgrać wersje na bukkita 20000.000 i tak mu nie pójdzie, bo coś z permami ma.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...