Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] League Of Legends - Vayne 1 v 4 quadra and unofficial pentakill

TheVolime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze dziwie sie dlaczego trynda nie odpalil ulti, dlaczego soraka uleczyla sb, skoro i tak wiedziala ze zginie.

Troche slaby enemy team ale i tak pieknie to wygladalo + fast kill trynda/sivir.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tia... 1/7 trundle, sivir 2/8, trynda adc, po prostu żałosne... Z takimi warzywami, bezużytecznymi ruskami to nie dziwie się dlaczego jest quadra... Poza tym, chciałbym zobaczyć prawdziwą pente, gdy jeden i drugi team są w miare wyrównane, i gdy ktoś włoży w to trochę mózgu... Wyreżyserowane, albo grałeś na 15 lvl bo nawet w moim sliver V tak źle nie grają, a oni powinni cię zjeść, bo gdybyś wbił w prawdziwych przeciwników, byłby tylko jeden frag... TY

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Tia... 1/7 trundle, sivir 2/8, trynda adc, po prostu żałosne... Z takimi warzywami, bezużytecznymi ruskami to nie dziwie się dlaczego jest quadra... Poza tym, chciałbym zobaczyć prawdziwą pente, gdy jeden i drugi team są w miare wyrównane, i gdy ktoś włoży w to trochę mózgu... Wyreżyserowane, albo grałeś na 15 lvl bo nawet w moim sliver V tak źle nie grają, a oni powinni cię zjeść, bo gdybyś wbił w prawdziwych przeciwników, byłby tylko jeden frag... TY

Ja pierdolę tak mówisz teraz do mnie jaki to ja słaby jestem widziałeś jak gram? nie, więc sie kurwa nie wpierdalaj to nie moja quadra, bo nagrywałem mecz kolegi. Tak oni byli w chuj ciency widziałem jak grali przez cały mecz sie smiałem + to bronz 3/4 jednak był.

Opublikowano

@2up kolego nie martw się zawsze znajdzie się jakiś hejter, którego zżera zazdrosć :), bo on zapewne nawet by doubla nie zrobił na tych "botach" "warzywach"

Ps. mam pytanie czym nagrywałeś ? odpisz na pw, bo może zacznę nagrywać swoje wyczyny ^_^

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...